„Meizu“ pristatė biudžetinės klasės „Blue 20“ modelį: išmanusis telefonas pasiūlys 5G palaikymą bei gausybę dirbtinio intelekto galimybių

Lukas Snarskis

2024-07-19, 07:55

0 komentarų

Atrodė, jog prieš dešimt mėnesių įvykęs „Meizu“ sugrįžimas į išmaniųjų telefonų rinką ilgai netruko. „Meizu Technology“ vadovai dar neseniai paskelbė apie bendrovės pasitraukimą iš tokių įrenginių verslo. Tačiau tokios kalbos tik ir liko kalbomis.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
„Meizu“ pristatė biudžetinės klasės „Blue 20“ modelį: išmanusis telefonas pasiūlys 5G palaikymą bei gausybę dirbtinio intelekto galimybių

Kinijos bendrovė „Meizu“ dar ne taip seniai pristatė „Meizu 21“ serijos išmaniuosius telefonus, o dabar pristatytas ir dar vienas naujas įrenginys – tai „Meizu Blue 20“. Ši naujiena pasiūlys 5G ryšio technologijos palaikymą, o taip pat ir dirbtinio intelekto galimybes.

Biudžetinės klasės „Blue 20“ modelis veiks su „Unisoc T765“ procesoriumi bei turės 6 GB arba 8 GB operatyviosios (RAM) ir atitinkamai 128 GB arba 256 GB vidinės atminties. Čia rasime ir dirbtinio intelekto funkcijų, tokių kaip pokalbių robotas ar rašymo asistentas. Jums net nereikės fotografuoti, kad padarytumėte nuotrauką, tiesiog užteks paprašyti dirbtinio intelekto ją sukurti.

„Meizu Blue 20“ turi 6,52 colių įstrižainės ekraną su 90 Hz atsinaujinimo dažniu, o viršutinėje dalyje – vandens lašo formos išpjova, kur įmontuota 5 MP raiškos vaizdo jutiklį naudojanti asmenukių kamera. Nugarėlėje – 13 MP pagrindinis objektyvas ir neįvardinta antroji kamera, kuri veikiausiai yra gylio sensorius.

Išmaniojo telefono veikimą palaikys 5 010 mAh talpos baterija. Ši „Meizu“ naujiena veiks su „Flyme AI OS“ programine įranga, o taip pat pasiūlys ausinių lizdą bei atminties kortelių palaikymą. Deja, tačiau „Blue 20“ modelio kaina nėra skelbiama.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas