„Meizu“ ruošiasi pristatyti dar vieną išmanųjį telefoną: naujasis „Lucky 08“ modelis pasiūlys dirbtinio intelekto sprendimus, paskelbtas vaizdo įrašas atskleidžia ir dizaino ypatumus

Lukas Snarskis

2024-09-16, 10:55

0 komentarų

Kadaise populiari Kinijos bendrovė šiemet jau pristatė ne vieną išmanųjį telefoną, tačiau visi jie buvo prieinami tik vietinėje rinkoje. Tačiau tai keičiasi. „Meizu“ atstovai paskelbė, jog sugrįžta į tarptautinę rinką, kur debiutuoja du nauji modeliai.

„Aliexpress“ įsibėgėjo išpardavimų maratonas – spauskite čia ir įsigykite populiariausias prekes už rekordiškai žemą kainą
„Meizu“ ruošiasi pristatyti dar vieną išmanųjį telefoną: naujasis „Lucky 08“ modelis pasiūlys dirbtinio intelekto sprendimus, paskelbtas vaizdo įrašas atskleidžia ir dizaino ypatumus

„Meizu“ oficialiai paskelbė apie naujuosius „Meizu Note 21“ ir „Note 21 Pro“, kurie žengia į tarptautinius vandenis. Toks gamintojo veiksmas turėtų stebinti, kadangi dar neseniai buvo skelbiama apie pasitraukimą iš telefonų rinkos. Tačiau tai dar ne viskas.

Kinijos kompanijos atstovai paskelbė, jog jau rugsėjo 25 dieną bus pristatytas dar vienas naujas išmanusis telefonas. Jau dabar anonsuojamas „Meizu Lucky 08“ modelis, kuris pasiūlys dirbtinio intelekto sprendimus ir kainuos maždaug 255 eurus. Jo kaina sufleruoja, kad tai bus vidutinės klasės įrenginys.

„Meizu“ pasidalino ir reklaminiu vaizdo įrašu, kuriame galima matyti naująjį „Lucky 08“ modelį. Kaip galima matyti, išmanusis telefonas turi apvalų kamerų iškilimą nugarėlėje, kur objektyvai išdėstyti ganėtinai išskirtinai. Akivaizdu, kad šis modelis turės dvi kameras ir LED blykstę.

Verta paminėti ir tai, jog Kinijoje jau pradėta šio išmaniojo telefono rezervacija, kurios kaina – vos 0,13 euro centų. Sumokėję šią menką sumą, rezervuojate savo vietą eilėje pirkti telefoną, kai jis pasirodys, taip pat gaunate galimybę išbandyti „Meizu x Lynk & Co Z10 E-sports Customized Edition EV“ ir išskirtines nuolaidas prasidėjus oficialiai prekybai. Tiesa, toks pasiūlymas galioja tik Kinijoje.

Deja, tačiau kol kas nėra žinoma, kokiomis techninėmis savybėmis pasižymės naujasis „Lucky 08“ modelis. Kaip jau minėjome, oficialus šios „Meizu“ naujienos pristatymas įvyks jau rugsėjo 25 dieną, o visą naujausią informaciją rasite ir mūsų portale.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas