„Motorola“ turi naujieną ieškantiems pigaus telefono: pristatytas naujasis „Moto G82“ modelis

Lukas Snarskis

2022-05-14, 11:45 (atnaujinta 2022-12-08, 16:12)

0 komentarų
„Motorola“ turi naujieną ieškantiems pigaus telefono: pristatytas naujasis „Moto G82“ modelis

„Motorola“ pristatė naują išmanųjį telefoną. Kompanijos atstovai, visai neseniai, pademonstravo naująjį „Moto G82“ išmaniojo modelį, kuris bus pasiūlytas Azijos, Indijos, o taip pat ir Europos rinkoms.

Bendrovės naujiena aprūpinta 6,6 colių įstrižainės OLED ekranu su Full HD+ raiška bei 120Hz ekrano atsinaujinimo dažniu. Kaip galima matyti iš „Motorola Moto G82“ nuotraukų, įrenginys taip pat turi nedidelį ekrano išpjovimą, kur įmontuota asmenukių kamera su 16 MP raiškos vaizdo jutikliu.

„Moto G82“ išmaniojo telefono veikimu rūpinsis „Qualcomm Snapdragon 695“ procesorius su 6 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB vidinės atminties, kurią dar bus galima praplėsti ir atminties kortele. Gamintojas į šį modelį įmontavo 5000 mAh talpos bateriją su 30W greituoju įkrovimu.

Išmaniojo nugarėlėje rasime tris kameras, o pagrindinė jų pasižymės 50 MP raiškos vaizdo jutikliu su optiniu vaizdo stabilizavimu. „Motorola“ naujiena taip pat aprūpinta 8 MP plataus kampo bei 2 MP makro objektyvu. Verta paminėti ir tai, jog įrenginys turi šoninėje briaunoje įmontuotą pirštų antspaudų jutiklį, ausinių lizdą bei jau įdiegtą „Android 12“ operacinės sistemos versiją.

Pranešama, kad naujasis „Motorola Moto G82“ bus siūlomas baltos ir pilkos spalvų, o jo kaina Europoje sieks 329,99 eurus. Tikėtina, jog šis modelis jau netrukus turėtų pasirodyti ir Lietuvoje.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas