Naujausi „Huawei“ flagmanai graibstomi iš lentynų: milijonai „Mate 50“ serijos telefonų išparduota vos per keletą minučių

Arnas Balčiūnas

2022-09-25, 12:20 (atnaujinta 2022-11-29, 01:56)

1 komentaras

Kinijos technologijų milžinė „Huawei“ šio mėnesio pradžioje pristatė naujuosius „Mate 50“ serijos išmaniuosius telefonus. Naujuosius bendrovės flagmanus buvo galima rezervuoti oficialioje gamintojo elektroninėje parduotuvėje, kas atskleidė milžinišką susidomėjimą.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Naujausi „Huawei“ flagmanai graibstomi iš lentynų: milijonai „Mate 50“ serijos telefonų išparduota vos per keletą minučių

Išankstinė rezervacija buvo paskelbta dar prieš pristatymą, kuris įvyko rugsėjo 6 dieną. Vos per keletą dienų, „Huawei“ sulaukė daugiau nei 1 mln. rezervacijų, kas šių dienų kontekste turėtų nustebinti daugelį. Žinoma, tai buvo tik rezervacijos, kurios neįpareigoja gerbėjų įsigyti naujųjų įrenginių.

Tačiau prieš keletą dienų, rugsėjo 21 dieną, startavo oficiali prekyba Kinijoje. Ir panašu, kad tikrai ne kiekvienas galės įsigyti vieną iš naujųjų „Mate 50“ serijos flagmanų. Kaip atskleidžia „Gizchina“ gauta fotografija, prie fizinių „Huawei“ parduotuvių Kinijoje – nusidriekė eilės žmonių, norinčių įsigyti naujuosius telefonus.

Remiantis naujausia informacija, prieš prasidedant prekybai, „Huawei“ pagamino 4 mln. išmaniųjų telefonų, tačiau visi jie buvo išparduoti vos per keletą minučių. Netrukus į tai buvo priverstas sureaguoti ir kompanijos vadovas Yu Chengdongas, kuris pasidalino dar viena nuotrauka ir patikino, kad kiekvienas norintis galės įsigyti „Mate 50“ serijos telefonus kaip įmanoma greičiau.

„Huawei Mate 50“ serijos prekyba jau prasidėjo, o didžiulis skaičius entuziastų išsirikiavo prie mūsų parduotuvių visoje šalyje. Dėkoju visiems už jūsų meilę ir palaikymą „Mate 50“ serijai! Mes paspartinsime išmaniųjų telefonų gamybą, kad galėtume užtikrinti, jog kiekvienas norintis galėtų pradėti naudotis „Mate 50“ serijos įrenginiais“, - teigiama „Huawei“ vadovo pranešime.

Priminsime, jog „Mate 50“ serija buvo pristatyta rugsėjo 6 dieną, tačiau bent jau kol kas ji prieinama tik Kinijos rinkoje. Šiuo metu dar nėra informacijos apie naujųjų „Huawei“ flagmanų pasirodymą kitose rinkose.

1 komentarų

lukas

kinija pirmauja seniai ir su elektronika ir automobiliais ir visom kitom technologijom šaunuoliai sėkmės jiems.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas