Naujųjų „Honor“ flagmanų belaukiant: atskleistas įspūdingas kamerų dizainas

Lukas Snarskis

2021-06-08, 16:00 (atnaujinta 2022-12-04, 11:44)

0 komentarų
Naujųjų „Honor“ flagmanų belaukiant: atskleistas įspūdingas kamerų dizainas

Įvairiausi gandai apie Kinijos kompanijos „Honor“ planuojamus pristatyti „Honor 50“ serijos išmaniuosius telefonus netyla jau kuris laikas, o šiai dienai žinome tai, jog pristatymas įvyks jau birželio 16 dieną. Šiandien pagaliau paaiškėjo ir pirmosios oficialios naujųjų flagmanų savybės.

„Honor“ paviešino reklaminius plakatus, kurie atskleidžia kaip atrodys išmaniųjų telefonų nugarėlė. Tai patvirtino jau anksčiau sklandžiusius gandus – įrenginių nugarėlėse bus įmontuoti du kamerų apskritimai. Pirmasis jų turės pagrindinį objektyvą, o antrajame – dar trys papildomos kameros.

Deja, tačiau „Honor“ neatskleidė jokių kameros specifikacijų, tačiau tikėtina, kad pagrindinė kamera abiejuose, „Honor 50“ ir „50 Pro“, modeliuose pasižymės 108 MP raiškos vaizdo jutikliu. Šiai dienai tai yra vienintelė informacija, žinoma apie naujųjų Kinijos gamintojo flagmanų kameras.

Pranešama ir tai, jog išmanieji telefonai turėtų veikti su „Qualcomm Snapdragon 888“ procesoriais, o jų veikimą palaikys baterijos su 100W greituoju įkrovimu. „Honor 50“ serijos produktai taip pat išsiskirs 10 bitų ekranais su 1 mlrd. spalvų atvaizdavimu.

Kaip bebūtų, bene svarbiausia dalis išlieka nežinoma. Iki šiol nėra žinoma ar „Honor“ flagmanai turės „Google“ paslaugų paketą, kas leistų mėgautis „Google“ programėlėmis šiuose įrenginiuose. Kaip žinia, „Honor“ buvo atskirta nuo „Huawei“, o tai turėjo garantuoti galimybę laisvai dirbti su JAV bendrovėmis. Deja, tačiau oficialaus patvirtinimo šiuo klausimu šiuo metu nėra.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas