NIO ruošiasi pristatyti antrąjį savo išmanųjį telefoną: paaiškėjo, kada įvyks spaudos konferencija, jau žinomos ir kai kurios jo savybės

NIO

Lukas Snarskis

2024-07-23, 13:00 (atnaujinta 2024-07-23, 13:43)

0 komentarų

Kinijos kompanija NIO tampa vis populiaresnė ne tik vietinėje rinkoje, tačiau ir vis labiau įsitvirtina tarptautinėje erdvėje. Bendrovė neslepia ambicingų tikslų, o jau kurį laiką rezgė planą sukurti išmanųjį telefoną.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
NIO ruošiasi pristatyti antrąjį savo išmanųjį telefoną: paaiškėjo, kada įvyks spaudos konferencija, jau žinomos ir kai kurios jo savybės

Internete dar praėjusių metų pradžioje pasirodė pirmieji pranešimai apie tai, jog automobilių gamintojas NIO ketina pristatyti pirmąjį savo išmanųjį telefoną. Ilgai virtusios kalbos 2023 metų pabaigoje tapo realybe, kuomet debiutavo „NIO Phone“.

Automobilių gamintojas ties tuo nesustoja ir jau ruošia antros kartos išmanųjį telefoną. Bendrovės įkūrėjas ir generalinis direktorius Williamas Li atskleidė, jog „NIO Phone 2“ jau pasiekė gamybos linijas, o dabar paaiškėjo ir kada įvyks jo pristatymas.

Pranešama, jog naujasis „NIO Phone 2“ bus pristatytas jau liepos 27 dieną. Būtent šią dieną gamintojas rengia „Innovation Day“ renginį, kuris suplanuotas Šanchajuje. Kaip žinia, Kinijos bendrovė nusprendė kurti savo telefonus tam, kad galėtų pasiūlyti aukščiausio lygio sąsają su savo kuriamais automobiliais.

Dar nepristatytas „NIO Phone 2“ neseniai buvo aptiktas ir 3C sertifikavimo platformoje, kas atskleidžia, jog šis išmanusis telefonas turės N2301 modelio numerį bei pirkėjus pasieks su 100W įkrovikliu. Tiesa, pats įrenginys palaikys tik 66W įkrovimą, o taip pat ir 50W belaidžio įkrovimo galimybę.

Antrasis „NIO“ išmanusis telefonas veikiausiai naudos 5 000 mAh talpos baterija, tačiau daugiau informacijos apie šį įrenginį nėra pateikiama. Kaip jau minėjome, oficialus pristatymas įvyks jau liepos 27 dieną, o visa naujausią informaciją, kaip ir įprasta, rasite ir mūsų portale.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas