„Nokia“ prekinį ženklą valdanti bendrovė ruošia dar vieną naujieną: liepos mėnesį turėtų debiutuoti „HMD Skyline“ modelis, aiškėja specifikacijos ir galima kaina

Lukas Snarskis

2024-06-02, 16:35

0 komentarų

Kinijos kompanija paskelbė apie planus kurti elektronikos produktus, įskaitant ir išmaniuosius telefonus, kurie bus pažymėti jau ne „Nokia“, o HMD prekiniu ženklu. Ir nors pirmųjų produktų buvo laukiama vasara, tačiau naujienos pasirodo jau dabar.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„Nokia“ prekinį ženklą valdanti bendrovė ruošia dar vieną naujieną: liepos mėnesį turėtų debiutuoti „HMD Skyline“ modelis, aiškėja specifikacijos ir galima kaina

HMD atstovai pristatė naujuosius „Pulse“ serijos išmaniuosius telefonus – tai standartinis „Pulse“, o taip pat ir „HMD Pulse+“ ir „Pulse Pro“ variantai. Apie juos skaityti galite paspaudę čia. Dabar ruošiamasi pristatyti ir dar vieną naują įrenginį.

Jau liepos mėnesį turėtų debiutuoti „HMD Skyline“ išmanusis telefonas, kuris pasiūlys aukštesnės klasės specifikacijas bei kainuos maždaug 520 eurus. Šis HMD įrenginys turėtų veikti su „Qualcomm Snapdragon 7s Gen 2“ procesoriumi ir veikiausiai turės 8 GB operatyviosios (RAM) ir 256 GB vidinės atminties.

Neoficialiais duomenimis, naujasis „HMD Skyline“ turės Full HD+ raiškos OLED ekraną su 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Išmaniojo telefono nugarėlėje bus įmontuotos trys kameros, o pagrindinė jų naudos 108 MP raiškos vaizdo jutiklį. Čia taip pat rasime 8 MP plataus kampo ir 2 MP makro sensorių. Priekinėje dalyje – 32 MP asmenukių kamera.

Išmaniojo telefono veikimą turėtų palaikyti 4 900 mAh talpos baterija su 33W greituoju įkrovimu. „HMD Skyline“ veikiausiai turės ir IP67 sertifikatą, kas rodo šio įrenginio atsparumą dulkėms ir vandeniui. Gamintojas šią naujieną aprūpins ir „Android 14“ operacinės sistemos versija.

Kaip jau minėjome, oficialus „HMD Skyline“ pristatymas turėtų įvykti liepos mėnesį, tačiau tiksli išleidimo data kol kas nėra skelbiama.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas