„Nokia“ pristatė beveik nesunaikinamą telefoną: naujasis „Nokia XR21“ nustebins išskirtinėmis atsparumo savybėmis

Lukas Snarskis

2023-05-04, 13:16

0 komentarų

Bendrovė „HMD Global“ prieš daugiau nei penkerius metus įsigijo „Nokia“ išmaniųjų telefonų padalinį ir tapo atsakinga už naujų telefonų kūrimą su šiuo legendiniu prekės ženklu. Ir nors šių dienų rezultatai nė iš tolo neprilygsta šlovingiems „Nokia“ laikams, tačiau kompanija nepasiduoda ir kasmet pristato bent keletą dėmesio vertų produktų.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Nokia“ pristatė beveik nesunaikinamą telefoną: naujasis „Nokia XR21“ nustebins išskirtinėmis atsparumo savybėmis

„Nokia“ žengia į naujus vandenis ir pristato itin atsparų „Nokia XR21“ išmanųjį telefoną, kuris aprūpintas MIL-STD-810H karinio lygio ir IP69K sertifikatais. Pastarasis yra aukščiausio lygio IP įvertinimas, rodantis atsparumą nuo vandens ir dulkių. Šio žymėjimo pabaigoje esantis „9K“ reiškia, kad ši bendrovės naujiena gali atlaikyti artimo atstumo, aukšto slėgio ir aukštos temperatūros purslus.

Išmanusis telefonas aprūpintas 6,49 colių įstrižainės IPS LCD ekranu su Full HD+ raiška bei 120 Hz atsinaujinimo dažniu. „Nokia“ čia panaudojo ir „Gorilla Glass Victus“ apsauginį stiklą, o taip pat aprūpino savybėmis, kurios leis naudotis įrenginiu dėvint pirštines ar net ir tuomet, kai rankos yra šlapios.

Naujasis „Nokia XR21“ veiks su „Qualcomm Snapdragon 695“ procesoriumi bei turės 6 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB vidinės atminties. Išmaniojo telefono veikimą palaikys 4 800 mAh talpos baterija su 33W greituoju įkrovimu, o pats įrenginys pirkėjus pasieks su „Android 12“ operacinės sistemos versija. „Nokia“ teigimu, pirkėjai bus aprūpinti 3 didžiaisiais „Android“ naujiniais, o saugumo papildinius gaus ketverius metus.

Išmaniojo telefono nugarėlėje rasime dvi kameras, o pagrindinė jų turės 64 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą objektyvą. „Nokia XR21“ nugarėlėje rasime ir 8 MP plataus kampo kamerą. Priekinėje įrenginio dalyje – 16 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių kamera.

Skelbiama, kad šis įrenginys bus prieinamas juodos bei žalios spalvų, o jo kaina turėtų siekti maždaug 568 eurus. Tiesa, oficiali jo prekyba prasidės birželio mėnesį, tačiau kokiose regionuose ši naujiena bus prieinama – išlieka nežinoma.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas