Nustebinkite savo partnerį: padovanokite jam „Spotify Premium” vos už €2 per mėnesį

Ignas Petrikonis

2020-07-02, 17:20 (atnaujinta 2021-04-27, 00:37)

0 komentarų
Nustebinkite savo partnerį: padovanokite jam „Spotify Premium” vos už €2 per mėnesį

Turbūt nesuklysime pasakę, kad „Spotify” yra turbūt populiariausia muzikos transliavimo platformą, kurią galima rasti kone kiekvieno mūsų išmaniajame telefone. Deja, mokami „Spotify Premium” planai vis dar prieinami ne kiekvienam, todėl programėlės kūrėjai nuolat organizuoja įvairias akcijas, siekdami vis daugiau vartotojų paskatinti rinktis mokamą paslaugą. Naujausias jų bandymas - sprendimas poroms.

„Spotify Premium Duo” pakrikštytas planas leidžia artimiems žmonėms už nedidelį papildomą mokestį džiaugtis dviem atskiromis visavertėmis „Premium” paskyromis. „Duo” lietuviams kainuoja 8,99 euro per mėnesį, kai tuo metu vienam asmeniui skirtas planas atsieis 6,99 euro per mėnesį.

„Duo” veikia panašiai ir kaip jau kurį laiką siūlomas „Family” planas, kuris reikalauja, kad abu asmenys nurodytų tą patį gyvenamąjį adresą. Tiesa, kompanija šios informacijos niekaip netikrina ir pasikliauja žmonių sąžiningumu.

Naujasis planas taip pat siūlo papildomą funkcionalumą - „Duo Mix” grojaraštį, sudarytą iš abiems partneriams patinkančių dainų. Jis leidžia pažinti savo antrosios pusės muzikinį skonį.

Apibendrinant „Duo” planas yra puiki dovana širdies draugui, tad jei jis dar nesinaudoja „Spotify Premium” privalumais, tai puiki proga vos už porą papildomų eurų jam padovanoti išties naudingą dovaną.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas