Nutekėjo „Sony Xperia 5 II” reklama: kuo pasigirti galės naujasis „Sony” flagmanas?

Ignas Petrikonis

2020-09-06, 17:10 (atnaujinta 2022-11-29, 10:02)

0 komentarų
Nutekėjo „Sony Xperia 5 II” reklama: kuo pasigirti galės naujasis „Sony” flagmanas?

„Sony” jau kurį laiką nebelaikoma didele išmaniųjų telefonų rinkos žaidėja, bet tai tikrai netrukdo Japonijos kompanijai kiekvienais metais išleisti naujų modelių. Šiek tiek anksčiau šiemet buvo pristatytas „Sony Xperia II” flagmanas, sulaukęs neįprastai gerų atsiliepimų dėl originalių ir niekeno kito rinkoje nesiūlomų techninių sprendimų. Tačiau šiuo telefonu bendrovė šiemet nesiruošia apsiriboti - pasak gandų, rugsėjo 17 dieną turėtų būti pristatytas „Xperia 5 II”.

„Sony” jau kurį laiką nebelaikoma didele išmaniųjų telefonų rinkos žaidėja, bet tai tikrai netrukdo Japonijos kompanijai kiekvienais metais išleisti naujų modelių. Šiek tiek anksčiau šiemet buvo pristatytas „Sony Xperia II” flagmanas, sulaukęs neįprastai gerų atsiliepimų dėl originalių ir niekeno kito rinkoje nesiūlomų techninių sprendimų. Tačiau panašu, jog juo bus neapsiribota - bendrovė ruošiasi išleisti dar vieną aukščiausios klasės telefoną „Xperia 5 II”.

Kaip galima suprasti iš pavadinimo, tai bus ne visiškai naujas modelis, o prieš metus IFA parodoje pristatyto „Xperia 5” įpėdinis. Apie tai mums pranešė ne kas kitas, o garsusis informacijos apie dar neišleistus išmaniuosius nutekintojas @evleaks (Evan Blass).

Jo pasidalinta nuotrauka leidžia jau dabar patyrinėti „Sony” naujienos dizainą. Vis dėlto naujovių - praktiškai nerasta. Kaip ir pirmtakas, telefonas turės siaurą ir ilgą 21:9 kraštinių santykio ekraną. Jis nebus subjaurotas priekinės kameros išpjovų ar skylučių, tačiau vartotojams teks susitaikyti su storu viršutiniu rėmu, kuriame ir bus įtaisytas asmenukių jutiklis.

Galinė įrenginio dalis atrodo tarsi visiška „Xperia 1 II” kopija, išskyrus tai, kad šįkart vietoje 4 kamerų matome tik 3, o ketvirtosios vietą užima „Zeiss T*” optikos ženkliukas. Viršutinėje dalyje matome NFC logotipą, žymintį mikroschemos vietą, centre - „Sony” logotipą, o apačioje - „Xperia”. Svarbu paminėti, jog nuotraukoje matome ir 3,5mm ausinių jungtį.

Įdomus aspektas yra tai, kad „Xperia 5 II” dešiniajame šone matome net 4 mygtukus. Aukščiausiai įtaisytas garso reguliavimo klavišas, po juo seka įjungimo mygtukas su integruotu pirštų antspaudų skeneriu, o žemiau - dar du klavišai. Beveik neabejojama, kad vienas jų bus skirtas kamerai, o kitas - „Google Assistant” balso asistentui iškviesti.

Kita gandų porcija - nutekintas „Sony Xperia 5 II” reklaminis vaizdo įrašas. Jame demonstruojamas įrenginio universalumas. Telefonas gali groti jūsų mėgstamą muziką, filmus ir atliktas visas kitas jums į galvą šaunančias užduotis. Tai atlikti padeda 120Hz atsinaujinimo ir 240Hz lietimų registravimo dažnį palaikantis ekranas, du galingi stereo garsiakalbiai ir žaidimų patirtį pagerinanti programinė įranga. Įdomu tai, jog šiame flagmane atsirado vietos jau beveik dinozauru tapusiai 3,5mm ausinių jungčiai.

Nepamirštos ir kameros, ypač filmavimas. „Sony Xperia 5 II” galės filmuoti 4K raiškos vaizdo įrašus 120fps dažniu, pasiūlys „Burst” režimą su autofokusavimu iki 20 kadrų per sekundę sparta bei leis redaguoti užfiksuotus vaizdo įrašus itin tiksliai spalvas atkuriančiame OLED ekrane.

Deja, kol kas nežinomos nei įrenginio kainos, nei regionai, kuriuose juo bus prekiaujama.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas