Oficialiai pristatytas naujasis „Xperia 10 VI“ modelis: naujasis „Sony“ vidutiniokas išsaugojo išskirtinį ekraną bei gavo galingesnį „Qualcomm“ procesorių

Lukas Snarskis

2024-05-15, 11:06

0 komentarų

Japonijos technologijų milžinė „Sony“ jau kuris laikas ruošėsi pristatyti naujausius savo išmaniuosius telefonus. Įvairios kalbos apie bendrovės „Xperia“ telefonus sklandė bent kelis mėnesius, o pagaliau įvyko ir oficialus pristatymas.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
Oficialiai pristatytas naujasis „Xperia 10 VI“ modelis: naujasis „Sony“ vidutiniokas išsaugojo išskirtinį ekraną bei gavo galingesnį „Qualcomm“ procesorių

Šiandien, gegužės 15 dieną, buvo surengtas pristatymo renginys, kurio metu „Sony“ atstovai pademonstravo du naujus išmaniuosius telefonus. Žinoma, bene laukiamiausia jų – „Xperia 1 VI“ modelis, apie kur skaityti galite paspaudę čia.

Renginio metu taip pat pristatytas ir „Sony Xperia 10 VI“ išmanusis telefonas, kuris išsaugojo išskirtinį ekrano kraštinių santykį. Naujasis modelis pasiūlys keletą pasikeitimų, lyginant su „Xperia 10 V“, o vienas jų – kiek pažangesnis „Qualcomm Snapdragon 6 Gen 1“ procesorius.

Išmanusis telefonas turės 6,1 colių įstrižainės OLED ekraną su Full HD+ raiška ir 60 Hz atsinaujinimo dažniu. Ši panelė apsaugota „Gorilla Glass Victus“ apsauginiu stiklu, o priekinėje dalyje rasime ir 8 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą asmenukių kamerą. Gamintojas atnaujino garsiakalbius, kurie dabar bus kiek garsesni nei anksčiau.

„Sony Xperia 10 VI“ nebeturės atskiro teleobjektyvo, kuris siūlė 2x priartinimo galimybę, tačiau tokią galimybę pasiūlys pagrindinė kamera, kuri naudos 48 MP raiškos vaizdo jutikliu. JI turi ne tik 2x priartinimo galimybę, bet ir optinį vaizdo stabilizavimą. Antroji kamera – 8 MP plataus kampo objektyvas.

Išmanusis telefonas pirkėjus pasieks su „Android 14“ operacinės sistemos versija, o „Sony“ žada ir tris didžiuosius „Android“ atnaujinimus. „Xperia 10 VI“ veikimą palaikys 5 000 mAh talpos baterija su 30W įkrovimo galimybe. Šis įrenginys taip pat turi IP68 sertifikatą, ausinių lizdą ir atminties kortelių palaikymą.

„Sony Xperia 10 VI“ bus parduodamas juodos, baltos ir šviesiai mėlynos spalvų, o jo kaina sieks 399 eurus. Pranešama, jog oficiali įrenginio prekyba prasidės birželio viduryje.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas