„OnePlus“ ruošiasi ne tik „OnePlus 13“ pristatymui: pasirodė informacija apie dar vieno galingo Kinijos bendrovės išmaniojo telefono galimybes, ruošiamas tikras flagmanas

Lukas Snarskis

2024-10-21, 14:55

0 komentarų

Kinijos kompanija „OnePlus“ dar ne taip seniai pristatė naująjį „Ace 3 Pro“ išmaniojo telefono modelį. Ši bendrovės naujiena pagal savo galimybes rikiuosis iškart po „OnePlus 12“. Tai reiškia, jog naujasis įrenginys pasiūlė aukštos klasės savybes.

Prasideda MEGA ALIEXPRESS išpardavimai - taikomos nuolaidos net iki 60%, spauskite čia ir raskite geriausius pasiūlymus!
„OnePlus“ ruošiasi ne tik „OnePlus 13“ pristatymui: pasirodė informacija apie dar vieno galingo Kinijos bendrovės išmaniojo telefono galimybes, ruošiamas tikras flagmanas

„OnePlus“ jau ruošia ir neseniai išleisto „Ace 3 Pro“ modelio atnaujinimą. Neseniai internete pasirodė pirmieji pranešimai apie „OnePlus Ace 5“ serijos įrenginius. Dabar jau žinomos ir pagrindinės „Ace 5 Pro“ modelio specifikacijos.

Remiantis naujausia informacija, išmanusis telefonas naudos BOE sukurtą „X2 AMOLED“ ekraną su 1.5K raiška. Šis ekranas turės plokščias kraštines, tačiau kokia bus jo įstrižainė – neskelbiama. Anksčiau buvo skelbiama, kad čia gali būti panaudota 6,78 colių įstrižainės panelė.

Išmanusis telefonas naudos naująjį „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 4“ procesorių, o jo veikimą palaikys talpi 6 500 mAh talpos baterija. „OnePlus“ šį savo įrenginį veikiausiai aprūpins silicio-anglies anodo akumuliatoriumi su 100W greitojo įkrovimo technologija.

„OnePlus Ace 5 Pro“ nugarėlėje rasime 50 MP raiškos vaizdo jutiklį naudojančią pagrindinę kamerą, o taip pat ir 50 MP teleobjektyvą, kuris naudos tą patį vaizdo apdorojimo algoritmą kaip ir „Oppo Find X8“ serijos modeliai.

Kartu su „Pro“ modeliu turėtų būti pristatytas ir kiek pigesnis „Ace 5“ variantas. Šis išmanusis telefonas turės 6,78 colių įstrižainės LTPO ekraną ir veiks su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3“ procesoriumi. Jo veikimą turėtų palaikyti 6 200 mAh talpos baterija su 100W įkrovimo galimybe.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas