Paaiškėjo visos „Umidigi S2 Lite“ specifikacijos

Julius Sabaliauskas

2018-01-18, 01:00 (atnaujinta 2023-03-05, 09:44)

0 komentarų
Paaiškėjo visos „Umidigi S2 Lite“ specifikacijos

Ilgai netrukus paaiškėjo pilnos „Umidigi S2 Lite“ telefono specifikacijos – visi biudžetinių telefonų šalininkai turėtų apsidžiaugti. Ankstyvieji pardavimai prasidės jau netrukus, už itin patrauklią kainą bus galima įsigyti daug žadantį išmanųjį telefoną.

Telefono pasididžiavimas – 6,0 colių įstrižainės ekranu su „Corning Gorilla Glass 4“ apsauga, o įrenginio ekrano ir korpuso santykis net 90%. Viduje rasite „MT6750T“ procesorių kartu su 4 GB operatyviosios ir 32 GB pastoviosios atminties. Iš gamyklos telefonas atkeliaus su „Android 7.0 Nougat“ operacine sistema, kurią jau šių metų gegužę bus galima atnaujinti į „Android 8.1 Oreo“.

Dar vienas džiuginantis privalumas – 5100 mAh baterija palaikanti 5V/2A greitąjį krovimą. Tai reiškia, jog vienu įkrovimu telefonas turėtų būti gyvas net 2 paras, o pilnai jam pakrauti prireiks vos 3 valandų. „Umidigi S2 Lite“ taip pat atkeliaus su dviguba 16 ir 5 megapikselių kamera bei „OV16880“ pagrindiniu jutikliu. Prie viso to, telefonas turės ne tik šone įmontuotą pirštų antspaudų skaitytuvą, bet ir 3D veido atpažinimo technologija su „Bioassay“ sistema, leidžiančia atskirai nuskaityti skirtingas vartotojų veido dalis.

Vientisas, metalinis telefono korpusas bus arba juodas, arba raudonas, pasirinktinai. Išankstiniai pardavimai prasideda sausio 22 su startine 149,99 JAV dolerių kaina. Pirmieji telefonai vartotojus turėtų pasiekti jau vasario 9 dieną.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas