Pasiilgote kompaktiško dydžio išmaniųjų telefonų? „Honor“ kitąmet pristatys „Honor 300“ serijos įrenginius, o vienas jų bus itin kompaktiškas

Lukas Snarskis

2024-10-22, 07:55

0 komentarų

Kinijos kompanija „Honor“, po atsiskyrimo nuo „Huawei“, neslepia ambicingų planų, o tai puikiai iliustruoja ir naujausi bendrovės išmanieji telefonai. Šiemet buvo pristatytas ne vienas dėmesio vertas produktas.

Prasideda MEGA ALIEXPRESS išpardavimai - taikomos nuolaidos net iki 60%, spauskite čia ir raskite geriausius pasiūlymus!
Pasiilgote kompaktiško dydžio išmaniųjų telefonų? „Honor“ kitąmet pristatys „Honor 300“ serijos įrenginius, o vienas jų bus itin kompaktiškas

„Honor“ savo asortimente turi pačių įvairiausių išmaniųjų telefonų – nuo aukščiausios klasės sulenkiamų modelių iki tokių, kurie kainuoja mažiau nei 100 eurų. Šį mėnesį debiutavo ne vienas naujas įrenginys, o netrukus sulauksime ir dar vienos naujienos.

Technologijų bendrovė pirmoje 2025 metų turėtų pristatyti „Honor 300“ serijos išmaniuosius telefonus, kurie nustebins savo dydžiu. Tai turėtų būti itin kompaktiškas įrenginys, kuris galės konkuruoti su „Samsung Galaxy S25“ ar „iPhone 16“ modeliais.

Verta prisiminti, jog dar šių metų gegužę gamintojas pristatė keturis „Honor 200“ serijos modelius – tai „Honor 200“, „200 Pro“, 200 Lite“, o taip pat ir „Honor 200 Smart“. Analogiškų naujienų laukiama ir šiemet, tačiau kuris iš šių įrenginių pasižymės kompaktišku dydžiu – kol kas nėra žinoma.

Kaip jau minėjome, „Honor 200“ serijos išmanieji telefonai buvo pristatyti gegužės mėnesį, kas leidžia spėti, jog „Honor 300“ debiutas įvyks tik kitais metais. Tai reiškia, kad iki jo išleidimo dar liko nemažai laiko, be to, tai rodo naują augimo tendenciją.

Kompaktiško dydžio išmanieji telefonai jau kuris laikas pralaimi konkurencinę kovą didesniems įrenginiams. Net ir aukščiausios klasės segmentuose „Samsung Galaxy S24“ ir „Apple iPhone 16“ yra vieni iš nedaugelio kompaktiškų flagmanų. Taigi, atrodo, kad gamintojai vėl kuria naujus telefonus, skirtus tiems, kurie pirmenybę teikia kompaktiškam dydžiui.

Verta pažymėti, kad „Honor“ nėra patvirtinę informacijos apie „Honor 300“ serijos išmaniuosius telefonus. Šiuo metu nėra ir jokių oficialių pranešimų apie planus pristatyti kompaktišką modelį. Kaip bebūtų, artimiausiu metu gali pasirodyti ir daugiau naujienų apie šios linijos modelius.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas