Paskelbta oficiali „OnePlus 13“ išmaniojo telefono debiuto data: pristatymas įvyks dar šį mėnesį, tačiau europiečiams teks laukti gerokai ilgiau

Lukas Snarskis

2024-10-21, 19:55

0 komentarų

Šiandien prasidėjo „Qualcomm“ rengiamas „Snapdragon Summit“ renginys. Jo metu turėtų būti pristatytas aukščiausios klasės mobilusis procesorius, kuris veikiausiai vadinsis „Snapdragon 8 Elite“ ir bus naudojamas daugelyje 2025 metų flagmanų.

Prasideda MEGA ALIEXPRESS išpardavimai - taikomos nuolaidos net iki 60%, spauskite čia ir raskite geriausius pasiūlymus!
Paskelbta oficiali „OnePlus 13“ išmaniojo telefono debiuto data: pristatymas įvyks dar šį mėnesį, tačiau europiečiams teks laukti gerokai ilgiau

Kinijos „OnePlus“ padalinio prezidentas neseniai pasidalino naujojo „OnePlus 13“ išmaniojo telefono nuotrauka, kur galima matyti priekinę šio įrenginio dalį. Dabar aiškėja, jog naujasis bendrovės flagmanas bus vienas pirmųjų telefonų su netrukus debiutuosiančiu „Qualcomm“ lustu.

„OnePlus“ oficialiai patvirtino, jog naujasis „OnePlus 13“ bus pristatytas spalio 31 dieną, o speciali spaudos konferencija bus surengta Kinijoje. Tai reiškia, kad pasaulinis šio išmaniojo telefono debiutas įvyks kiek vėliau, veikiausiai kitų metų pradžioje.

Gamintojo paskelbtos nuotraukos atskleidžia ir naujojo įrenginio dizaino ypatumus. Kaip galite matyti iš nuotraukų, „OnePlus 13“ bus prieinamas trijų skirtingų spalvų. „White Dawn“ variante panaudota „Silk Glass“ technologija, todėl jis atrodo glotniai ir elegantiškai.

„Blue Moment“ variantas išsiskiria tuo, kad tai pirmasis rinkoje variantas su „BabySkin“ tekstūrą, suteikiančia švelnų, odą primenantį pojūtį. Galiausiai, „Obsidian Secret“ debiutuoja su „Ebony Wood Grain Glass“ apdaila, kuri suteikia unikalią ir rafinuotą išvaizdą, primenančią natūralų medį.

Žvelgiant į „OnePlus 13“ išmaniojo telefono dizainą, čia bus naudojamas kiek išlenktas ekranas, o galinėje dalyje – didžiulis apvalus kamerų iškilimas. Skirtingai nei ankstesniuose modeliuose, kameros modulis nėra sujungtas su prietaiso rėmeliu. Išmanusis turės tris kameras ir LED blykstę.

Anksčiau buvo skelbiama, jog „OnePlus 13“ gali naudoti išskirtinę „Qualcomm Snapdragon 8 Elite“ mikroschemų rinkinio versiją, kuris pasižymės patobulintomis energijos efektyvumo savybėmis. Kai kuria skelbia, kad tokia versija savo efektyvumu gali lenkti net ir „Apple A18 Pro“ lustą.

Neoficialiais duomenimis , „OnePlus 13“ bus naudojama 6,8 colių įstrižainės LTPO OLED panelė pasižymės 120 Hz atsinaujinimo dažniu, o po ekranu bus įmontuotas ultragarsinis pirštų atspaudų jutiklis, kuris turėtų užtikrinti greitesnį ir tikslesnį atrakinimą.

Šaltiniai Kinijoje praneša, jog „OnePlus 13“ turės IP68 ir IP69 sertifikatus, kurie rodo išmaniojo telefono atsparumą dulkėms ir vandeniui. Verta prisiminti, jog „OnePlus 12“ turi gerokai prastesnes atsparumo galimybes, o tai liudija IP65 sertifikatas.

Išmanusis telefonas turės pagrindinę kamerą su „Sony LYT-808“ sensoriumi ir f/1.6 diafragma. Tai yra ta pati 50 MP kamera, kuri buvo naudota „OnePlus 12“ modelyje. Metų pabaigoje debiutuosiantis flagmanas taip pat turės 50 MP plataus kampo kamerą ir 50 MP periskopinį teleobjektyvą su 3x optinio priartinimo galimybe.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas