Paskelbtas galingiausių balandžio mėnesio telefonų dešimtukas: paaiškėjo nauji čempionai

Ignas Petrikonis

2021-05-08, 15:03 (atnaujinta 2021-05-26, 10:39)

0 komentarų
Paskelbtas galingiausių balandžio mėnesio telefonų dešimtukas: paaiškėjo nauji čempionai

Kiekvieno mėnesio pradžioje garsiosios „Antutu” programėlės, matuojančios išmaniųjų telefonų procesoriaus ir grafikos plokštės pajėgumą, kūrėjai skelbia galingiausių praėjusio mėnesio įrenginių dešimtuką. Nors didžiąją metų dalį jo lyderiai daugiau mažiau išlieka tie patys, iki gegužės mėnesio jų kaita yra ganėtinai didelė - taip yra dėl rinką vis pasiekiančių naujų telefonų.

Galingiausi balandžio mėnesio „Android” flagmanai

Flagmanų kategorijoje, kaip ir galima tikėtis, visos 10 vietų priklauso telefonams su galinguoju „Snapdragon 888” procesoriumi. Vis dėlto sulaukėme naujo čempiono. Juo tapo kovą pristatytas „Xiaomi” dukterinės bendrovės, besispecializuojančios žaidimams skirtų išmaniųjų telefonų kūrime ir gamyboje, naujausias kūrinys - „Black Shark 4 Pro”. Jam įkandin seka beveik 30 000 taškų atsilikęs „Oppo Find X3 Pro”. Trečią ir ketvirtą vietas atitinkamai dalinasi taip pat žaidėjams skirtas „Nubia Red Magic 6 Pro” ir „OnePlus 9 Pro”, o penketuką uždaro „Lenovo Legion 2 Pro”.

Minėtasis „OnePlus 9 Pro” ir jo pigesnis brolis „OnePlus 9”, atsidūręs 8-toje pozicijoje, tapo šio mėnesio debiutantais - kovo lentelėje jų nebuvo, kas rodo, jog bendrovė išleido programinės įrangos atnaujinimą, pagerinusi šių išmaniųjų galią. Taip pat dešimtuko 9-toje vietoje atsidūrė praėjusio mėnesio pradžioje pasirodęs „Xiaomi Mi 11 Ultra”. Tiesa, keista, jog jis nepapuolė į reitingo penketuką, nes gamintojas šį modelį reklamuoja kaip galingiausią išmanųjį rinkoje.

  1. Black Shark 4 Pro
  2. Oppo Find X3 Pro
  3. Nubia Red Magic 6 Pro
  4. OnePlus 9 Pro
  5. Lenovo Legion 2 Pro
  6. Vivo X60 Pro Plus
  7. iQOO 7
  8. OnePlus 9
  9. Xiaomi Mi 11 Ultra
  10. Xiaomi Mi 11

Galingiausi balandžio mėnesio „Android” vidutinės klasės modeliai

„Antutu” jau kurį laiką skelbia ne tik galingiausius aukščiausios klasės telefonus, bet ir pajėgius vidutinės klasės modelius - tai leidžia net ir turintiems ribotą biudžetą išsirinkti galingą telefoną. Visgi ten pokyčių įvyksta gana nedažnai, nes gamintojai vengia montuoti smarkiai pajėgesnius lustus. Taip nutiko ir balandį - dešimtukas išliko praktiškai nepakitęs nuo pernai. Laimė, kitą mėnesį sulauksime didelių permainų, nes pagaliau rinkoje debiutavo įrenginiai su naujaisiais „Snapdragon 780G”, „MediaTek Dimensity 1100” ir „Dimensity 1200” procesoriais.

Pirmąją dešimtuko vietą užima tas pats „Redmi 10X 5G”, po jo seka naujausias reitingo narys „iQOO Z3” su „Snapdragon 768G” lustu. Žemiau išsirikiavo visas būrys „Huawei” ir buvusios jos dukterinės bendrovės „Honor” išmaniųjų: „Nova 8 Pro”, „Honor 30”, „Huawei Nova 8”). Na, o dešimtuką uždarė du modeliai su „Snapdragon 750G” ir „Snapdragon 765G” procesoriumi - „Redmi Note 9 Pro 5G” ir „Oppo Reno5 5G”.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas