Pasklido „Sony Xperia XZ3“ flagmano specifikacijos

Lukas Snarskis

2018-06-10, 01:00 (atnaujinta 2022-11-29, 10:03)

0 komentarų
Pasklido „Sony Xperia XZ3“ flagmano specifikacijos

Internete netyla kalbos apie tai, jog „Sony“ ketina naikinti mobiliųjų technologijų padalinį, tačiau gandai kalba visai ką kita. Nors gamintojas prieš maždaug keturis mėnesius pristatė savo naujausią flagmaną „Sony Xperia XZ2“ - pasklido kalbos ir apie naująjį „Xperia XZ3“.

Pasirodžiusių specifikacijų nuotrauka atskleidžia kone visą svarbiausią informaciją apie „Sony Xperia XZ3“ ir peržvelgus jas, galima daryti išvadą, kad tai turėtų būti kiek anksčiau išleisto modelio patobulinimas. Vienas didžiausių pokyčių - dviguba kamera įrenginio nugarėlėje, kurią turėtų sudaryti 19 MPx ir 13 MPx raiškos vaizdo jutikliai. Taip pat galima atkreipti dėmesį ir į atminties skaičius - telefonas turėtų pasižymėti 6 GB operatyviosios (RAM) bei 64 arba 128 GB vidinės atminties.

Naujasis „Sony“ flagmanas turėtų veikti su „Qualcomm Snapdragon 845“ procesoriumi bei pasižymėti kiek talpesne baterija - 3240 mAh. Nuotraukoje galima matyti, jog išmanusis turės 5,7 colių įstrižainės ekraną su Full HD+ raiška. Nieko nenustebintų ir faktas, kad šis modelis turės IP68 sertifikatą, kas reiškia jo atsparumą dulkėms ir vandeniui.

Ir nors virtualioje erdvėje sklinda informacija apie naujojo „Sony Xperia XZ3“ išmaniojo specifikacijas, tačiau šiai dienai nėra žinoma jo išleidimo data. Kaip bebūtų, „Sony Xperia XZ3“ kainas galite visada rasti kaina24.lt portale.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas