Paslapčių lieka vis mažiau: netrukus įvyks naujojo „Realme GT 7 Pro“ flagmano pristatymas, paaiškėjo ir pagrindinės šio įrenginio specifikacijos

Lukas Snarskis

2024-10-28, 19:55

0 komentarų

„Realme“ jau artimiausiu metu turėtų pristatyti du galingus išmaniuosius – tai „Realme GT 7 Pro“ ir „Realme GT Neo 7“. Šie įrenginiai gali debiutuoti lapkričio mėnesį, o dabar aiškėja ir daugiau informacijos apie „GT 7 Pro” variantą.

Artėjant didžiausioms metų šventėms – MEGA ALIEXPRESS išpardavimai. Spauskite čia ir pasinaudokite nuolaidomis
Paslapčių lieka vis mažiau: netrukus įvyks naujojo „Realme GT 7 Pro“ flagmano pristatymas, paaiškėjo ir pagrindinės šio įrenginio specifikacijos

Gandai apie naująjį „Realme GT 7 Pro“ sklando jau kuris laikas, o dabar aiškėja, jog oficialus pristatymas įvyks lapkričio 4 dieną vyksiančiame renginyje Kinijoje, kuris numatytas 9 val. Lietuvos laiku. Kaip ir įprasta, visa naujausią informaciją rasite mūsų portale.

Iki oficialaus pristatymo lieka vis mažiau laiko, o dabar naujasis flagmanas pastebėtas ir Kinijos ryšio sertifikavimo agentūros duomenų bazėje, kas atskleidžia pagrindines jo specifikacijas. Tai atskleidžia, jog „GT 7 Pro“ modelis turės 6,78 colių įstrižainės OLED ekraną su 2 780 x 1 264 taškų raiška.

Naujasis „Realme“ flagmanas naudos „Samsung Eco2 OLED Plus“ ekraną, o viršutinėje jo dalyje – nedidelis apskritimas, kur rasime 16 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą asmenukių kamerą. Išmaniojo telefono nugarėlėje – 50 MP pagrindinė kamera, o taip pat ir 50 MP teleobjektyvas su 3x optinio priartinimo galimybe. Trečioji kamera – 8 MP plataus kampo.

Jau žinoma, jog šis įrenginys veiks su „Qualcomm Snapdragon 8 Elite“ mikroschemų rinkiniu, o pirkėjai turės gausybę opcijų, renkantis atmintinių konfigūracijas. „Realme GT 7 Pro“ pasiūlys 8 GB, 12 GB, 16 GB arba 24 GB operatyviosios (RAM) ir 128 GB, 256 GB, 512 GB arba 1 TB vidinės atminties.

„GT 7 Pro“ modelio veikimą palaikys 6 500 mAh talpos baterija su 120W greitojo įkrovimo galimybe. Skelbiama, jog išmanusis telefonas svers maždaug 223 gramus ir bus kone identiško dydžio kaip ir „Realme GT 6“.

Kaip jau minėjome, oficialus šio išmaniojo telefono pristatymas įvyks jau lapkričio 4 dieną, o visą naujausią informaciją, kaip ir įprasta, rasite ir mūsų portale.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas