Pigių telefonų gerbėjams tai patiks: „Poco“ pristatė naująjį „X3 GT“ modelį

Ina Jonaitienė

2021-07-30, 14:00

0 komentarų
Pigių telefonų gerbėjams tai patiks: „Poco“ pristatė naująjį „X3 GT“ modelį

Kinijos kompanijos „Xiaomi“ dukterinė įmonė „Poco“ per pastaruosius metus pristatė jau ne vieną išmanųjį telefoną. Bendrovė ganėtinai intensyviai darbuojasi ne tik vietinėje rinkoje, tačiau ir pasaulinėje, o prieš kelias dienas oficialiai pristatytas ir dar viena naujas produktas.

Kaip ir buvo tikėtasi, naujasis „Poco X3 GT“ yra kone identiškas „Redmi Note 10 Pro 5G“ variantas. Bent jau šiuo metu šis išmanusis telefonas bus prieinamas Azijos rinkoje, o vėliau turėtų pasirodyti ir kituose regionuose. Tiesa, kol kas išlieka neaišku ar jis atkeliaus ir į Europą.

„Poco X3 GT“ mobilusis telefonas turi gana didelį, 6,6 colių įstrižainės, ekraną su Full HD + raiška. Smagu, jog šis ekranas siūlo 120 Hz atnaujinimo dažnį, o priekinėje dalyje rasime ir 16 MP kamerą asmenukėms daryti.

Po telefono gaubtu slepiasi „MediaTek Dimensity 1100 SoC“ procesorius, kuris turi keturis „ARM Cortex-A76“ branduolius, o jų taktinis dažnis siekia 2,6 GHz, taip pat ir keturis „ARM Cortex-A55“ branduolius, kurių dažnis yra iki 2,0 GHz. Procesorius yra suporuotas su 8 GB operatyviąja (RAM) bei 256 GB vidine atmintimi.

Šis mobilusis energijos semiasi iš 5000 mAh talpos baterijos su 67W greituoju įkrovimu. Pasak „POCO“, šios technologijos baterija įrenginį leidžia įkrauti visiškai pilnai vos per 42 minutes. Šį greitį galima būtų prilyginti ir „Mi 11 Pro“ ir „Mi 11 Ultra“ flagmanams.

Kalbant apie kameras, išmanusis įrenginys turi pagrindinę 64 MP kamerą, taip pat ir 8 MP plataus kampo objektyvą bei 2 MP makro kamerą. „Xiaomi“ šį įrenginį pristato su „Android 11“ operacine sistema. Nepamirškime ir „Bluetooth 5.2“, „Wi-Fi 6“, stereo garsiakalbių.

Pigiausias „Poco X3 GT“ modelis turėtų kainuoti maždaug 260 eurų, o 256 GB vidinės atminties variantas kainuos apie 278 eurus. Pats telefonas svers apie 200 gramų. Šį prietaisą bus galima įsigyti „Stargaze Black“, „Wave Blue“ arba „Cloud White“ spalvos.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas