Pigusis „Samsung Galaxy S21 FE“ nustebins savo sparta

Pigusis „Samsung Galaxy S21 FE“ nustebins savo sparta

Praeitų metų „Galaxy S20 FE“ visus paliko be amo dėl gamintojui nebūdingai gero kainos/kokybės santykio. Tai praktiškai flagmanas už kur kas mažesnę kainą - net brangesniam daugeliu atžvelgiu „Galaxy S20“ turėjo raudonuoti prieš jaunesnįjį broliuką. Nenuostabu, kad pasirodžius „Galaxy S21“ išmaniųjų telefonų serijai, visi pradėjo kalbėti, kaipgi atrodys „Galaxy S21 FE“. Daug kam kilo klausimas – ar ir toliau „Samsung“ pasiūlys telefoną su flagmano specifikacijomis už kur kas mažesnę kainą? Atsakymas - taip. Nors dar nežinoma „Galaxy S21 FE“ tiksli kaina, tačiau teigiama, kad tai bus galingas išmanusis.

„GeekBench“ sintetinių testų programėlėje naujasis „Samsung Galaxy S21 FE“ telefonas, kodiniu pavadinimu „SM-G990“. „GeekBench“ žavi tuo, kad jame testuojant įrenginius gaunama techninė informacija apie telefoną, ir ši informacija dažnu atveju būna labai patikima. Taigi, gamintojui tikrinant „Galaxy S21 FE“ galią, paaiškėjo šio žvėriuko specifikacijos. „Galaxy S21 FE“ bus apginkluotas „Snapdragon 888“ lustu, kuris šiuo metu yra pats sparčiausias procesorius rinkoje. Telefonas veiks su 6 GB RAM atminties, tiesa, tai nėra pats didžiausias vidinės atminties kiekis - net ir vidutinės klasės telefonai komplektuojami su tiek atminties. Puse lūpų kalbama, kad gali būti net kelios „S21 FE“ versijos. Visgi akivaizdu, telefone veiks „Android 11“ OS su „OneUI“ sąsaja.

Panašu, kad šiais metais „Samsung“ rimtai ruošiasi kibti konkurentams į atlapus. „Samsung“ vietoj „Snapdragon 888“ galėjo pasirinkti šiek tiek pigesnį „Snapdragon 870“ lustą, kuris tėra patobulintas „Snapdragon 865“, bet to nepadarė ir pasirinko patį galingiausią lustą. „Galaxy S21 FE“ tikrai nebus lėtas telefonas ir „Samsung“ nesiruošia daryti kompromisų, kai kalba eina apie spartą. Konkurentai iš „Xiaomi“ stovyklos savo vidutinės klasės telefonuose montuoja praeitais metais flagmanuose naudotus lustus. Greičiausiai „Samsung“, kaip ir praeitais metais, pinigus pataupys panaudodami plastikinę nugarėlę. Ir toks sprendimas 2021 metais jau nieko nestebina. Manoma, kad „Galaxy S21 FE“ pasirodys rugpjūčio mėnesį kartu su „Galaxy Z Fold 3“ ir „Galaxy Z Flip 3“ modeliais.

Kaip ir ankstesniuose modeliuose, „Samsung“ naudos FHD+ Super AMOLED ekraną, kurio įstrižainė sieks 6,4“ colio. Reikia paminėti, kad mažasis flagmanas„S21“ turi 6.2“ colio ekraną. „S21 FE“ modelis galės pasigirti visais „S21“ serijos privalumais: 120 Hz ekrano atsinaujinimo dažniu, piršto antspaudų skaneriu po ekranu, IP68 atsparumo vandeniui ir dulkėms standartu, 5G ir kt. Telefono galinėje dalyje rasime trijų kamerų sistemą: 12 MP pagrindinė, 12 MP plataus kampo ir 8 MP telefoto kamera su 3 kartų priartinimu. Manoma, kad „S21 FE“ turės praktiškai identiškas kameras, kaip ir „S21”, tad šiuo atžvilgiu tikrai nebus nusileidžiama. Reikia paminėti, jog akumuliatorius bus net 4500 mAh dydžio bei palaikys 25W spartųjį įkrovimą.

Vis dėlto stebint gandus apie tai, kad „S21 FE” nenusileis „S21”, kyla natūralus klausimas, ką paaukos „Samsung“ siekdama sumažinti telefono kainą? O galbūt „S21 FE“ bus geresnis pasirinkimas, nei flagmanas „S21“? Greičiausiai atsakymą sužinosime po kelių mėnesių.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas