Prasideda pigių sulenkiamų telefonų lenktynės: paaiškėjo, kuo nustebins vos 400 eurų kainuosiantis „Blackview Hero 10“

Lukas Snarskis

2024-04-29, 19:55

0 komentarų

Išmaniųjų telefonų gamintojai jau pradėjo ir lenktynes, kas sukurs pigiausią atlenkiamą modelį. Dar visai neseniai matėme „Nubia Flip“ modelį, kuris kainuoja 600 eurų. Tačiau netrukus bus galima įsigyti ir dar pigesnis variantą, kurį siūlo „Blackview“.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Prasideda pigių sulenkiamų telefonų lenktynės: paaiškėjo, kuo nustebins vos 400 eurų kainuosiantis „Blackview Hero 10“

Kinijos bendrovė, kuri geriausiai žinoma dėl savo kuriamų itin atsparių išmaniųjų telefonų, jau netrukus pradės pirmojo savo atlenkiamo modelio prekybą, kuris bus žinomas kaip „Blackview Hero 10“. Pranešama, jog šis įrenginys prekyboje pasirodys jau gegužės mėnesį.

Išmanusis telefonas bus aprūpintas 6,9 colių įstrižainės atlenkiamu ekranu. Čia bus naudojama 10 bitų AMOLED panelė su Full HD+ raiška, o maksimalus jos ryškumas sieks 1 300 nitų. Atlenkto „Hero 10“ modelio matmenys sieks 169.0 x 75.7 x 8.1 mm.

„Blackview“ atstovų teigimu, čia naudojamas sulenkimo mechanizmas yra ištestuotas atlaikyti 250 tūkst. sulenkimų. Verta paminėti ir tai, jog šiuo telefonu bus galima naudotis ir ekraną atlenkus 30 arba 150 laipsnių kampu.

Išorinėje „Hero 10“ dalyje rasime dvigubą kamerų sistemą, kur bus naudojamas 108 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintas objektyvas, o taip pat ir 8 MP itin plataus kampo kamera. Sulenkiamo ekrano viršuje rasime ir 32 MP asmenukių kamerą.

Išmanusis telefonas veiks su „MediaTek Helio G99“ procesoriumi ir turės 12 GB operatyviosios (RAM) ir 256 GB vidinės atminties. „Blackview Hero 10“ veikimą palaikys 4 000 mAh talpos baterija su 45W greituoju įkrovimu. Gamintojo teigimu, 20 minučių įkrovimas leis pasiekti 48 proc.

„Hero 10“ veiks su „Android 13“ operacinės sistemos versija ir „DokeOS 4.0“ vartotojo sąsaja. Verta paminėti, jog šis įrenginys taip pat turi stereo garsiakalbius, NFC palaikymą, o pirkėjams bus prieinamas violetinės ir juodos spalvų.

Skelbiama, jog šis atlenkiamas telefonas kainuos 400 eurų, o jį bus galima įsigyti oficialioje gamintojo „Aliexpress“ parduotuvėje, kurią rasite paspaudę čia.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas