Pristatytas naujasis „Blackview BL9000“ išmanusis telefonas: aprūpintas dviem ekranais, talpia baterija bei pasiūlys itin greitą įkrovimą

Lukas Snarskis

2024-01-08, 16:35

0 komentarų

Kinijos rinkoje galima rasti gausybę mažesnių išmaniųjų telefonų gamintojų, kurie kartais turi pasiūlyti išties įdomių įrenginių. Tarp tokių kompanijų galima būtų paminėti ir „Blackview“, kuri kai kuriems gali būti ir girdėta.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Pristatytas naujasis „Blackview BL9000“ išmanusis telefonas: aprūpintas dviem ekranais, talpia baterija bei pasiūlys itin greitą įkrovimą

„Blackview“ savo išmaniųjų telefonų asortimente turi pačių įvairiausių modelių, tačiau pagrindinė šios bendrovės stiprybė – itin atsparūs įrenginiai. Būtent tokį modelį dabar ir pristato šis gamintojas – tai naujasis „Blackview BL9000“.

Išmanusis telefonas aprūpintas 6,8 colių įstrižainės ekranu su Full HD+ raiška bei 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Negana to, „Blackview BL9000“ turi ir antrą ekraną, kuris įmontuotas nugarėlėje. Pastarasis pasižymi 1,32 colių įstrižaine bei yra skirtas įvairiems pranešimams iš telefono atvaizduoti. Abu šio įrenginio ekranai yra apsaugoti „Gorilla Glass“ apsauginiu stiklu.

Naujasis „Blackview“ įrenginys veiks su „MediaTek Dimensity 8020“ procesoriumi, kuris pasiūlys ne tik puikias veikimo savybes, bet ir 5G ryšio technologiją. Gamintojas pažymi, jog čia naudojamas specialus aušinimo sprendimas, tačiau daugiau informacijos apie tai nėra pateikiama. Čia rasime 12 GB operatyviosios (RAM) bei 512 GB vidinės atminties.

Išmaniojo įrenginio veikimą palaikys 8 800 mAh talpos baterija, o gamintojas naująjį „BL9000“ modelį aprūpino ir greitu įkrovimu – akumuliatorius bus įkraunamas su 120W galios. „Blackview“ nugarėlėje rasime 50 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą, o antroji kamera – 13 MP plataus kampo. Priekinėje išmaniojo dalyje – 50 MP asmenukių kamera.

Žinoma, naujasis „Blackview BL9000“ turėtų būti atsparus įvairiausiems aplinkos veiksniams, tokiems kaip karščiui ar didžiuliam šalčiui, smūgiams ir pan. Tai patvirtina ir šio modelio turimi „MIL-STD-810G“ bei IP68/IP69K sertifikatai. Išmanusis telefonas taip pat palaiko NFC, o puikų garsą užtikrins „Harman Kardon“ garsiakalbiai.

Pranešama, jog oficiali naujojo „Blackview“ įrenginio prekyba prasidės jau sausio 17 dieną, kuomet išmanųjį telefoną bus galima įsigyti už specialią kainą. Daugiau informacijos apie tai yra pateikiama gamintojo „Aliexpress“ parduotuvėje, kurią rasite paspaudę čia.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas