Puikios naujienos „Galaxy A51“ ir „Galaxy A71“ turėtojams: telefonai sulaukė kameros atnaujinimo, atkeliauja galimybės iš flagmanų

Lukas Snarskis

2020-07-08, 15:30 (atnaujinta 2021-04-27, 00:37)

1 komentaras
Puikios naujienos „Galaxy A51“ ir „Galaxy A71“ turėtojams: telefonai sulaukė kameros atnaujinimo, atkeliauja galimybės iš flagmanų

Pietų Korėjos milžinė „Samsung“ per pastaruosius metus pristatė ne vieną dėmesio vertą vidutinės klasės išmanųjį telefoną. „Galaxy A“ serijai priskiriami įrenginiai sulaukia vis didesnio pirkėjų dėmesio, o ir gamintojas stengiasi nustebinti.

Tarp geriausiai parduodamų vidutinės klasės kompanijos telefonų – „Samsung Galaxy A51“ ir „Galaxy A71“, kurie dabar sulaukė atnaujinimo. Gamintojas patobulino šių įrenginių kameras, pasiūlydami anksčiau tik flagmanuose prieinamas funkcijas. Žinoma, tikėtis analogiškos nuotraukų kokybės tikėtis nereikėtų, tačiau naujos funkcijos leis Jums išbandyti kažką naujo.

Pranešama, kad „Galaxy A51“ ir „Samsung Galaxy A71“ išmanieji telefonai gavo „Single take“, „My filters“ ir „Night hyperlapse“ režimus. „Samsung“ į šiuos telefonus taip pat įdiegė „Quick Share“ bei „Music Share“ galimybes, kurios leis greičiau pasidalinti norima informacija ar muzika. Nedidelių patobulinimų sulaukė ir klaviatūros programėlė, kuri leis paprasčiau išversti tekstus, o taip pat turės ir papildomų gestais atliekamų funkcijų.

Kaip ir įprasta, kiekvienas atnaujinimas dažniausiai patobulina ir bendrą operacinės sistemos veikimą. „Samsung Galaxy A51“ ir „Samsung Galaxy A71“ taip pat pasieks ir naujausias „Android“ saugumo papildinys. Šis atnaujinimas jau turėtų būti prieinamas ir Jūsų telefone, tačiau jeigu dar jo negavote – apsišarvuokite kantrybe. Gamintojas dažniausiai atnaujinimus pateikia ne visiems vartotojams iš karto, o dalimis, todėl Jums gali tekti ir palaukti ir keletą papildomų dienų.

1 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas