„Realme“ įkvėpimo semiasi iš „Apple“: ruošiama kiniška „MagSafe“ alternatyva

Lukas Snarskis

2021-07-19, 07:25 (atnaujinta 2022-11-30, 12:46)

0 komentarų
„Realme“ įkvėpimo semiasi iš „Apple“: ruošiama kiniška „MagSafe“ alternatyva

Kinijos kompanija „Realme“ vis tvirčiau jaučiasi išmaniųjų telefonų rinkoje, o šios bendrovės pavadinimas tampa vis žinomesnis ne tik Azijos, tačiau ir kituose regionuose. Kinai šiemet pristatė nemažai įvairių įrenginių, tačiau dabar aiškėja, kad dar tikrai ne viskas yra pademosntruota.

„Realme” neseniai pateikė naujo prekinio ženklo registravimo paraišką, kuriame registruojamas „MagDart“ pavadinimas. Remiantis naujausia informacija, tai turėtų būti alternatyva tam, ką „Apple“ pademonstravo praėjusiais metais kaip „MagSafe“.

Tiems, kurie nežino, „MagSafe” yra belaidžio įkrovimo technologija, kuri pirmą kartą buvo pristatyta praėjusių metų „iPhone” telefonuose su „iPhone 12” serija. Šis įrenginys, kuri iš esmės tvirtinama prie prietaiso galinės dalies ir įkrauna „iPhone” per magnetus, esančius po galiniu telefono skydeliu.

Ši prekės ženklo registracijos paraiška buvo pateikta Europos Sąjungos intelektinės nuosavybės tarnybai (EUIPO). Žvelgiant į šio ženklo aprašymą, akivaizdu, kad „Realme” kuria naują įkrovimo sprendimą. Deja, tačiau smulkesnės detalės, susijusios su šia technologija, kuri, atrodo, yra panaši į „Apple MagSafe” sprendimą, vis dar nežinomos.

Kol kas bendrovė dar nepateikė jokio oficialaus pranešimo apie šią technologiją. Taigi, mes negalime žinoti, ar gamintojas iš tikrųjų dirba prie jos, ar tiesiog dengia visas kortas. Pažymėtina, kad „MySmartPrice” taip pat pastebėjo „MagDart” prekės ženklą Indijos CGPDTM svetainėje. Kitaip tariant, įkrovimo technologija taip pat gali netrukus atvykti į Indiją. Nors šiuo metu neturime galimybės patvirtinti šios naujienos. Taigi likite su mumis, nes mes pateiksime naujienas, kai bus gauta papildomos informacijos šiuo klausimu.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas