„Realme“ ir toliau anonsuoja savo naująjį flagmaną: atskleista, kokie numatyti dizaino pokyčiai bei kokiomis savybėmis pasižymės įrenginio ekranas

Tomas Eidukevičius

2023-12-03, 18:57

0 komentarų

Pastaruoju metu internete sklandė pačios įvairiausios kalbos apie „Realme“ ruošiamą flagmaną. Įvairūs pranešimai apie „Realme GT5 Pro“ sklandė bent keletą savaičių, o dabar apie šio įrenginio pristatymą paskelbė ir pats gamintojas.

„FunWater SUP“ pripučiamos irklentės tik už 141 eurą su nuolaidos kodu NNNDFUYHA1. Spauskite čia, kad įsigyti.
„Realme“ ir toliau anonsuoja savo naująjį flagmaną: atskleista, kokie numatyti dizaino pokyčiai bei kokiomis savybėmis pasižymės įrenginio ekranas

„Realme“ kompanijos atstovai paskelbė, jog „Realme GT5 Pro“ išmanusis telefonas oficialiai debiutuos jau gruodžio 7 dieną. Liekant vis mažiau laiko iki oficialaus pristatymo – gamintojas dalinasi vis daugiau detalių apie naująjį savo flagmaną. Dabar buvo pasidalintas reklaminis vaizdo klipas.

Kaip galima matyti žemiau esančiame vaizdo įraše, „Realme GT5 Pro“ išmanusis telefonas turės apvalų kamerų iškilimą nugarėlėje, kur bus įmontuoti tris objektyvai. Čia turėtų būti įmontuotas 50 MP periskopinis teleobjektyvas, kuris pasiūlys 3x optinį priartinimą.

„Realme GT5 Pro“ nugarėlėje esantis kamerų iškilimas pagamintas iš nerūdijančio plieno, nesunku pastebėti ir veganiškos odos fragmentus. Negana to, „Realme“ atskleidė ir kone visas čia planuojamo panaudoti ekrano savybes. Tikėtina, kad šis išmanusis turės 6,78 colių įstrižainės ekraną.

Kaip skelbia „Realme“, čia bus naudojama 8T LTPO panelė su 144 Hz atsinaujinimo dažniu bei 1.5K raiška. Didžiausias vietinis ryškumas sieks 4 500 nitų, o didžiausias visuotinis ryškumas – 1 600 nitų. Norint jį sumažinti, galima pasirinkti nuolatinės srovės ir 2 160 Hz aukšto dažnio PWM ryškumo reguliavimo funkciją, kuri gali sukurti 20 000 ryškumo lygių. Ekranas taip pat turi 2 160 Hz jutiklinį diskretizavimo dažnį.

Kiek anksčiau, „Realme“ atskleidė, jog šis išmanusis telefonas veiks su naujausiu „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3“ procesoriumi. Teigiama, jog naujasis „GT5 Pro“ modelis pasiūlys „procesoriaus suteikiamą pranašumą ir iki paskutinio pikselio tobulų nuotraukų simfoniją“.

Išmanusis telefonas taip pat pasiūlys 100W greitąjį įkrovimą bei pagrindinę kamerą su 50 MP raiškos vaizdo jutikliu ir optiniu vaizdo stabilizavimu. Kol kas tai yra visa informacija, kuri žinoma apie naująjį „Realme“ flagmaną. Kaip jau minėjome, oficialus jo pristatymas įvyks jau gruodžio 7 dieną.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas