„Realme“ ir toliau anonsuoja savo naująjį flagmaną: netrukus debiutuosiantis telefonas pasiūlys išskirtines fotografijos galimybes, sužinokite kas žadama

Tomas Eidukevičius

2023-11-27, 07:16

0 komentarų

Kinijos kompanija „Realme“ kasmet pristato gausybę išmaniųjų telefonų, o kalbos apie jų naujus produktus sklando kone nuolatos. Bendrovė itin dažnai pristato naujus įrenginius, o dabar ruošiasi ir dar vienam pristatymui.

„FunWater SUP“ pripučiamos irklentės tik už 141 eurą su nuolaidos kodu NNNDFUYHA1. Spauskite čia, kad įsigyti.
„Realme“ ir toliau anonsuoja savo naująjį flagmaną: netrukus debiutuosiantis telefonas pasiūlys išskirtines fotografijos galimybes, sužinokite kas žadama

Pastaruoju metu internete sklandė pačios įvairiausios kalbos apie „Realme“ ruošiamą flagmaną. Įvairūs pranešimai apie „Realme GT 5 Pro“ sklandė bent keletą savaičių, o dabar apie šio įrenginio pristatymą paskelbė ir pats gamintojas. Pranešama, jog išmanusis telefonas oficialiai debiutuos jau gruodžio 7 dieną.

Kompanijos atstovai ir toliau anonsuoja savo naująjį flagmaną, o neseniai atskleidė ir daugiau informacijos apie „GT 5 Pro“ modelio kameras. Šįsyk, „Realme“ atstovai pasidalino informacija apie periskopinį teleobjektyvą, kuris naudos 50 MP raiškos „Sony IMX890“ sensorių su f/2.6 diafragma bei pasiūlys 3x optinio priartinimo galimybe.

Kaip teigia „Realme“ atstovai, ši sąranka leis pasiūlyti įvairias aparatinės ir programinės įrangos optimizacijas, leidžiančias net 6 kartus priartinti vaizdą, neprarandant kokybės. Be to, šis objektyvas pasiūlys priartinimo galimybę iki 120x. Deja, tačiau tai yra kol kas visa informacija, kuri pateikiama apie naujojo flagmano kameras.

Kiek anksčiau, „Realme“ atskleidė, jog šis išmanusis telefonas veiks su naujausiu „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3“ procesoriumi. Teigiama, jog naujasis „GT 5 Pro“ modelis pasiūlys „procesoriaus suteikiamą pranašumą ir iki paskutinio pikselio tobulų nuotraukų simfoniją“.

Neoficialiais duomenimis, „Realme“ naujiena taip pat turės OLED ekraną su itin siaurais rėmeliais ir 144 Hz atsinaujinimo dažniu. Išmanusis telefonas taip pat pasiūlys 100W greitąjį įkrovimą bei pagrindinę kamerą su 50 MP raiškos vaizdo jutikliu ir optiniu vaizdo stabilizavimu.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas