„Realme“ jungiasi į flagmanų lenktynes: išskirtinė medžiaga atskleidžia gamintojo planus

GSMarena

2020-12-04, 09:00 (atnaujinta 2022-11-29, 09:07)

0 komentarų
„Realme“ jungiasi į flagmanų lenktynes: išskirtinė medžiaga atskleidžia gamintojo planus

Praėjo vos keletas dienų nuo tada kai „Qualcomm“ pristatė naująjį „Snapdragon 888“ procesorių, kuris bus skirtas aukščiausios klasės įrenginiams. Kaip ir įprasta, vos tik pasirodžius tokios klasės mikroschemų rinkiniui, pasirodo ir gandai apie kompanijų planus jį panaudoti.

„GSMarena“ praneša, kad naujausias „Realme“ flagmanas vartotojus pasieks „Race“ pavadinimu, o jis, neabejotinai, naudos naujausią „Qualcomm“ lustą. Šio modelio oficialus numeris bus RMX2202. Tai galima pamatyti ekrano „About“ ekrano kopijoje, esančioje kiek žemiau.

Naujasis „Race“ išmanusis telefonas naudos naujos kartos „Snapdragon 888“ ir tai bus vienas pirmųjų „Snapdragon 888“ telefonų, pasirodančių rinkoje. Galingas lustų rinkinys atkeliaus su 12 GB operatyviosios (RAM) bei 256 GB vidinės atminties. Čia rasime „Android 11“ operacinę sistemą su „Realme UI 2.0“ vartotojo sąsaja.

Kaip galima pastebėti pasidalintose nuotraukose, „Race“ turės net keturių objektyvų kamerą. Apart to, daugiau papildomos informacijos apie telefono technines specifikacijas kol kas neturime. Taip pat nėra žinoma, ar „Realme Race“ bus įkraunamas jau anksčiau „Realme“ pristatytu 125 W „UltraDART“ įkrovimu, ar šio funkcionalumo dar teks palūkėti.

„Realme“ generalinis direktorius Madhavas Shethas apie galimai naujai ruošiamą flagmano tipo modelį paskelbė dar prieš oficialų lusto rinkinio paskelbimą. Ir tai toli gražu ne pirmasis „Realme“ anonsas, naudojantis naują 5 nm mikroschemų rinkinį. Užsiminta apie naujos serijos įtraukimą į dabartinę „Realme“ produktų liniją.

Kaip bebūtų, gruodžio mėnesis oficialiam pristatymui gal kiek ankstokas. Palyginimui, šiais metais „Realme X50“ modeliai buvo pristatyti vasario pabaigoje, o prekyboje pasirodė kovo pradžioje. Manoma, kad šis naujasis modelis gali pasirodyti kiek anksčiau už „Samsung Galaxy S21“ seriją, kuri turėtų būti pristatyta sausio viduryje. Tai, kad naująjį „Realme Race“ išvysime dar iki sausio, vienaip ar kitaip, tikėtis būtų labai sunku.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas