Rusai vėl pritrenkė visus: už ypatingus „iPhone 12 Pro” prašo beveik 50 tūkstančių

Ignas Petrikonis

2020-10-26, 09:40 (atnaujinta 2021-04-27, 00:41)

3 komentarai (-ų)
Rusai vėl pritrenkė visus: už ypatingus „iPhone 12 Pro” prašo beveik 50 tūkstančių

Rusijoje įsikūrusi „Caviar” pukiai žinoma tiems, kas skraido privačiais lėktuvais, mėgaujasi Monako saule ant beprasmiškai ilgos jachtos denio ir daug mieliau renkasi užpakalinę „Rolls-Royce” sėdynę. Na, o visiems kitiems šią kompaniją galima pristatyti kaip išskirtinių ir itin prabangių išmaniųjų telefonų kūrėją, modifikuojantį naujausius „Apple” ar „Samsung” išmaniuosius.

Kaip ir kiekvienais metais, prieš porą savaičių dienos šviesą išvydus „iPhone 12” serijai, „Caviar” pristatė prabangos mėgėjams skirtas „iPhone 12 Pro” ir „iPhone 12 Pro Max” versijas, kurių kainos svyruoja nuo 5500 iki net 46 460 JAV dolerių.

Šiemet kompanija pasirinko karybos temą, todėl pagražintuose telefonuose atsispindi įvairių laikotarpių ir regionų karių motyvai. Pigiausia „Warrior” serija susideda iš keturių skirtingų modelių - „Knight”, „Viking”, „Samurai” ir „Assassin”.

„Knight” modelis yra padengtas titanu ir pasižymi geometriniu raštu, primenančiu riterio šarvus.

„Viking” taip pat iškaltas iš titano, bet korpuse taip pat įsipina raudono marmuro ir vilko iškamšos motyvai.

„Samurai” labai primena „Viking”, tačiau jame naudojamas tamsesnis marmuras ir ne vilko iškamšos, o anglies pluošto dekoracija. Visi šie trys modeliai kainuoja kuklius $5,490.

Tuo metu „Assassin” modelis, nors ir naudoja tą patį titaną ir anglies pluošto dekoraciją, yra šiek tiek brangesnis, kadangi jo gamybai panaudotas juodas marmuras, o nugarėlėje matomas krauju padengtas kardo galiukas, kurį atstoja raudonas juvelyrinis emalis. Šių telefonų bus pagaminti tik 99 vienetai.

Kylant „Caviar” modelių hierarchijos laiptais į viršų, toliau seka „Zulfiqar” modelis, pavadintas legendinio kardo garbei. Kaip ir pridera, jis pagamintas iš titano, kurio tekstūra primena Damasko plieną, korpusas padengtas 18 karatų auksu, o du 0,8 karato rubinai simbolizuoja du kraujo lašus. „Zulfiqar” yra beprotiškai brangus - jo kaina siekia $29 690, o „Caviar” žada pagaminti tik 19 šio modelio vienetų.

Deja, „Zulfiqar” nublanksta prieš kitą „Caviar” kūrinį - „Imperator”. Jo dizainas kurtas pagal imperatoriaus Konstantino skonį ir pasižymi juodu marmuru su baltomis venomis - medžiaga, kuri buvo dažnai naudojama statant imperatorių rūmus. Raudona oda ir šilkinės tekstūros auksas primena Romos imperijos prabangą, o piliumo (Senovės Romos legionierių svaidomoji ietis) galiukas tarsi užbaigia karybos temą.

„Caviar” ruošiasi pagaminti vos 7 „Imperator” egzempliorius - po vieną kiekvienos Romos kalvos garbei. Kita vertus, toks nedidelis vienetų skaičius neturėtų stebinti, kadangi už imperatoriškąjį „iPhone 12 Pro” bus prašoma net $46 460.

3 komentarų

Jonas

Nieko nuistabaus oligarchų ir elgetų valstybėje, kur oligarchai nebežino kur pinigus kišti, nes jų laivais prisigrobė...

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas