„Samsung Galaxy S21 FE“ sulaukė didelio programinės įrangos atnaujinimo: į telefonus atkeliauja „Circle to Search“ funkcija bei gausybė saugumo pataisymų

Lukas Snarskis

2024-08-22, 09:12

0 komentarų

Pietų Korėjos milžinė „Samsung“ šiemet pristatė naująją „One UI 6.1“ vartotojo sąsajos versiją, kuri iš pradžių debiutavo su „Galaxy S24“ serijos įrenginiais. Po jos įdiegimo atsiradusios DI funkcijos „Galaxy“ vartotojams palengvins komunikaciją tiek su artimiausiais žmonėmis, tiek su kitakalbiais.

Startuoja „Aliexpress“ išpardavimų maratonas – spauskite čia ir įsigykite populiariausias prekes už rekordiškai žemą kainą
„Samsung Galaxy S21 FE“ sulaukė didelio programinės įrangos atnaujinimo: į telefonus atkeliauja „Circle to Search“ funkcija bei gausybė saugumo pataisymų

„Samsung“ naujausią programinės įrangos versiją pasiūlo ir senesnių savo įrenginių turėtojams, o tai reiškia, jog jiems tampa prieinamos ir dirbtinio intelekto galimybės. Dar visai neseniai, „Galaxy A“ serijos modeliai gavo „Circle to Search“ galimybę.

„Samsung Galaxy S21“, „Galaxy S21+“ ir „Galaxy S21 Ultra“ jau kuris laikas turi „Circle to Search“ galimybę, tačiau tokia funkcija nebuvo prieinama „Galaxy S21 FE“ modelyje. Gamintojas pagaliau išsprendė šią situaciją. Į šį „Samsung“ telefoną jau atkeliauja „Circle to Search“, kartu su rugpjūčio mėnesio saugumo papildiniu.

Programinės įrangos atnaujinimas jau prieinamas kai kuriuose regionuose, o netrukus turėtų pasiekti ir Europą. „Samsung“ taip pat ištaisė daugiau kaip 50 operacinės sistemos ir „One UI“ vartotojo sąsajos saugumo spragų.

Norėdami įsidiegti šį atnaujinimą – turite nukeliauti į telefone esantį nustatymų langą ir ten susirasti „Program.įrang.naujinimas“ punktą. Tuomet spauskite „Atsisiųsti ir įdiegti“. Jeigu vis dėlto atnaujinimo dar nematyti – vadinasi jums teks palaukti dar keletą papildomų dienų.

Kaip jau tikriausiai žinote, „Circle to Search“ daro būtent tai, ką nusako šios dirbtinio intelekto funkcijos pavadinimas. Ji leidžia jums apvesti apskritimu bet ką ekrane ir gauti apie tai informacijos. Galite net sužinoti, kokia daina groja, kas yra nauja galimybę, apie kurią plačiau skaityti galite paspaudę čia.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas