„Samsung Galaxy S21” serijos telefonų savininkai skundžiasi: baterija išsikrauna pernelyg greitai

Ignas Petrikonis

2021-02-14, 16:10 (atnaujinta 2021-05-25, 14:03)

2 komentarai (-ų)
„Samsung Galaxy S21” serijos telefonų savininkai skundžiasi: baterija išsikrauna pernelyg greitai

Prieš mėnesį „Samsung” tiesioginės transliacijos metu iškilmingai pristatė naująją „Galaxy S21” flagmanų seriją. Gamintojas per tą laiką spėjo išleisti keletą atnaujinimų, kurie ištaisė įvairias programinės įrangos spragas ir pagerino tam tikrų funkcijų veikimą. Deja, paskutinis vasario „Android” saugumo naujinys sukėlė vartotojų nepasitenkinimą - jie pradėjo skųstis smarkiai išaugusiomis energijos sąnaudomis.

„Samsung”, kaip ir kiekvienais metais”, pasiūlė dvi savo aukščiausios klasės įrenginių versijas - su „Snapdragon 888”, kuri skirta JAV ir Kinijos regionams , bei su „Exynos 2100” lustu, kuri skirta visam likusiam pasauliui. Vis dėlto pastebėta, kad naująją problema kol kas patiria tik telefonų su „Exynos” procesoriais savininkai.

Remiantis pranešimais, po paskutinio atnaujinimo prietaiso baterija pradėjo sekti daug sparčiau nei įprasta, o vienintelis veikiantis sprendimas - įjungti lėktuvo režimą. Tiesa, tokiu atveju deaktyvuojami praktiškai visi ryšiai ir išmaniuoju negalima naudotis visavertiškai. Ši problema kol kas labiausiai palietė „Samsung Galaxy S21” ir „Galaxy S21+” modelius, tačiau neaišku, ar sistemos klaida paveikė brangiausiąjį linijos įrenginį „Galaxy S21 Ultra”. Gali būti, kad jo savininkai to nepajuto, nes jame montuojamas didesnis 5000mAh akumuliatorius.

„Samsung” apie šią po atnaujinimo atsiradusią bėdą yra informuota ir teigia, jau ieškanti jos sprendimo. Greičiausiai išaugusių energijos sąnaudų problema bus ištaisyta su kitu programinės įrangos atnaujinimu.

2 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas