„Samsung“ patvirtino oficialiai: paskelbta oficiali „Galaxy S24“ serijos pristatymo data, sužinokite, kada tai bus galima stebėti Lietuvoje

Lukas Snarskis

2024-01-03, 09:01

0 komentarų

Kalbos apie „Samsung“ planus pristatyti naujuosius „Galaxy S24“ serijos išmaniuosius telefonus netyla jau kuris laikas. Pirmieji gandai pasirodė dar prieš pora mėnesių, o dabar jau yra žinoma ne tik pagrindinės įrenginių specifikacijos, tačiau ir galimos kainos Europoje.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Samsung“ patvirtino oficialiai: paskelbta oficiali „Galaxy S24“ serijos pristatymo data, sužinokite, kada tai bus galima stebėti Lietuvoje

Artėjant naujųjų „Samsung“ flagmanų pristatymui – aiškėja ir vis daugiau informacijos ne tik apie pačius išmaniuosius telefonus, tačiau pagaliau oficialiai patvirtinta ir išleidimo data. Socialiniame tinke X pasirodė „Samsung Australia“ pranešimas, kuriame atskleidžiama, jog „Galaxy Unpacked“ renginys įvyks sausio 17 dieną 20:00 val. Lietuvos laiku.

Tiesa, kadangi pranešimas paskelbtas bendrovės Australijos padalinio, jame nurodoma sausio 18 diena, tačiau tai yra pagal Australijos laiko juostą. Kaip jau minėjome, lietuviai tiesioginę spaudos konferenciją galės stebėti sausio 17 dieną, o visą informaciją, kaip ir įprasta ras mūsų portale.

Neseniai paaiškėjo ir tai, jog dauguma „Samsung Galaxy S24“ serijos išmaniųjų telefonų bus kiek pigesni nei šių metų pradžioje pristatyti „Galaxy S23“ linijos modeliai. Remiantis naujausia informacija, „Galaxy S24“ ir „Galaxy S24+“ modeliai Europoje bus kiek pigesni nei pernai, o taip pat – pigesni nei kitose rinkose.

Pranešama, jog naujasis „Samsung Galaxy S24“ su 128 GB vidinės atminties turėtų kainuoti maždaug 899 eurus, o „Galaxy S24+“ modelio kaina prasidės nuo 1 149 eurų. Palyginimui, „Galaxy S23“ variantas su 128 GB vidinės atminties Lietuvoje buvo parduodamas nuo 949 eurų, o už „Galaxy S23+“ modelį reikėjo susimokėti nuo 1 200 eurų.

Kaip jau minėjome, žemesnėmis kainomis džiaugtis turėtų tik europiečiai, o pagrindinė to priežastis – minimuose modeliuose naudojami procesoriai. Europos rinkai skirti „Galaxy S24“ ir „Galaxy S24+“ modeliai pasieks su „Exynos 2400“ mikroschemų rinkiniais, o kituose regionuose jie bus siūlomi su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3“ lustais.

Būtent naudojamas „Qualcomm“ procesorius yra priežastis, kodėl „Samsung Galaxy S24 Ultra“ bus netgi brangesnis nei šių metų pradžioje debiutavęs „Galaxy S23 Ultra“ variantas. Tas pats mikroschemų rinkinys bus naudojamas visuose regionuose, įskaitant ir Europą, o šio flagmano kaina prasidės nuo 1 449 eurų.

Verta paminėti ir tai, jog išankstinių pardavimų metu, kurie prasidės sausio 18 dieną, bus galima įsigyti daugiau atminties turintį „Galaxy S24“ serijos įrenginį už mažesnės talpos modelio kainą. Analogiškas pasiūlymas buvo pateiktas ir debiutavus „Galaxy S23“ linijos modeliams. Tiesa, ar toks pasiūlymas galios ir Lietuvoje – kol kas nėra žinoma.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas