„Samsung“ priėmė netikėtą sprendimą: netrukus debiutuosiantis „Galaxy S24 FE“ modelis visuose regionuose naudos tą patį procesorių ir tai nebus „Qualcomm“

Lukas Snarskis

2024-08-22, 14:55

0 komentarų

Kalbos apie „Samsung Galaxy FE“ serijos išmaniuosius telefonus pernai sklido itin dažnai, o dar prieš pristatant naujus įrenginius buvo kalbama apie šios linijos nutraukimą. Pastaruoju metu daugėja informacijos apie „Samsung Galaxy S24 FE“ modelį, kuris turėtų debiutuoti dar šiemet.

Startuoja „Aliexpress“ išpardavimų maratonas – spauskite čia ir įsigykite populiariausias prekes už rekordiškai žemą kainą
„Samsung“ priėmė netikėtą sprendimą: netrukus debiutuosiantis „Galaxy S24 FE“ modelis visuose regionuose naudos tą patį procesorių ir tai nebus „Qualcomm“

„Samsung“ jau netrukus gali pristatyti „Galaxy S24 FE“ išmanųjį telefoną, o dabar aiškėja, jog šis įrenginys veiks išskirtinai su „Exynos 2400e“ procesoriumi. Anksčiau, gamintojas šios serijos modelius parduodavo su „Exynos“ arba „Qualcomm“ mikroschemų rinkiniais, priklausomai nuo regiono.

Tai, kad „Samsung Galaxy S24 FE“ išmanusis veiks tik su „Exynos 2400e“ lustu patvirtina „Geekbench“ platformoje pasirodžiusi informacija. Čia buvo aptiktas JAV rinkai, kur šios linijos įrenginiai dažniausiai parduodami su „Qualcomm“ procesoriais, skirtas variantas. Ir jis veikė su „Exynos 2400e“.

„Exynos 2400e“ nedaug kuo skiriasi nuo „Exynos 2400“, o esminis skirtumas tas, kad „Cortex-X4“ branduolio, kurio maksimalus greitis yra 3,2 GHz, dažnis sumažintas iki 3,11 GHz. Tai leis išmaniajam telefonui pasiūlyti ilgesnį baterijos veikimo laiką.

Priminsime, jog anksčiau buvo pasirodę kone visos „Galaxy S24 FE“ modelio specifikacijos. Įrenginys turės 6,7 colių įstrižainės ekraną su Full HD+ raiška ir 120 Hz atsinaujinimo dažniu, o čia naudojamos panelės maksimali raiška sieks 1 900 nitų. Pranešama, jog priekinė telefono dalis bus apsaugota „Gorilla Glass Victus+“ apsauginiu stiklu.

„Samsung Galaxy S24 FE“ turės tris kameras nugarėlėje – pagrindinė jų naudos 50 MP raiškos vaizdo jutiklį, čia taip pat rasime ir 12 MP plataus kampo ir 8 MP teleobjektyvą, kuris pasiūlys 3x optinio priartinimo galimybę. Priekinėje dalyje – 10 MP raiškos vaizdo jutiklį naudojanti asmenukių kamera.

Išmaniojo telefono veikimą palaikys 4 565 mAh talpos baterija, o pilnas jos įkrovimas suteiks 29 valandas vaizdo peržiūrų arba iki 78 valandų muzikos klausymosi. „Galaxy S24 FE“ modelis bus parduodamas pilkos, sidabrinės, mėlynos, žalios ir geltonos spalvų.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas