„Samsung“ ruošia pigesnį „Galaxy S23“ flagmaną: aiškėja pirmosios specifikacijos ir kuo jis galėtų nustebinti

Lukas Snarskis

2023-02-22, 16:35

0 komentarų

Didžiausias išmaniųjų telefonų gamintojas „Samsung“ kasmet pristato gausybę įvairių įrenginių – nuo itin pigių, iki aukščiausios klasės flagmanų. Pietų Korėjos milžinė turi ir produktų, kurie skirti ieškantiems geriausio kainos ir kokybės santykio.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Samsung“ ruošia pigesnį „Galaxy S23“ flagmaną: aiškėja pirmosios specifikacijos ir kuo jis galėtų nustebinti

„Samsung“ jau ne vienerius metus pristato pigesnį savo flagmanų variantą. Praėjusiais metais debiutavo „Galaxy S21 FE“ modelis, kuris, didelio susidomėjimo nesulaukė. Nepaisant to, bendrovės vadovai ketina pratęsti tradiciją ir jau kuris laikas ruošia naująjį „Samsung Galaxy S23 FE“ išmanųjį telefoną.

Remiantis naujausia informacija, „Galaxy S23 FE“ modelis turėtų veikti su „Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1“ procesoriumi. Nors tai ir nėra pats naujausias mikroschemų rinkinys, tačiau tai leistų sumažinti gamybos išlaidas bei pasiūlyti šį telefoną už patrauklesnę kainą. Nors kai kuriems toks sprendimas gali pasirodyti kaip žingsnis atgal, tačiau šis „Qualcomm“ produktas vis dar yra pakankamai galingas.

„Samsung Galaxy S23 FE“ taip pat turėtų būti aprūpintas AMOLED ekranu su 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Įdomu ir tai, jog gamintojas gali panaudoti tas pačias kameras kaip ir „Galaxy S23“ serijos modeliuose. Kaip bebūtų, kol kas visa ši informacija yra tik gandų lygyje, todėl ar tai išties taps realybe – sunku prognozuoti. Kalbų apie „FE“ modelius pastaruoju metu girdima nemažai.

Kaip jau rašėme, „Samsung“ pertvarko „Galaxy A“ serijos liniją, kurioje nebeliks „Galaxy A7x“ serijos įrenginių. Tai reiškia, kad kitąmet bendrovė ketina pristatyti šiuos pigesnius įrenginius – „Galaxy A14“, „A24“, „A34“, o taip pat ir „A54“. Tokiu atveju, „Samsung Galaxy S23 FE“ taptų tarpinė opcija, renkantis tarp pigesnio bendrovės produkto ir flagmanų.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas