„Samsung“ ruošia pigesnį „Galaxy S24“ flagmanų variantą: naujasis įrenginys aptiktas „Samsung“ serveriuose, tačiau oficialaus pristatymo dar teks palaukti

Lukas Snarskis

2024-05-16, 14:55

0 komentarų

Praėjusių metų spalio mėnesį technologijų kompanija „Samsung“ pristatė naujausius „Galaxy FE“ serijos įrenginius – „Galaxy S23 FE“, „Galaxy Tab S9 FE“, „Tab S9+ FE“ ir „Galaxy Buds FE“.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„Samsung“ ruošia pigesnį „Galaxy S24“ flagmanų variantą: naujasis įrenginys aptiktas „Samsung“ serveriuose, tačiau oficialaus pristatymo dar teks palaukti

Kalbos apie „Galaxy FE“ serijos išmaniuosius telefonus pernai sklido itin dažnai, o dar prieš pristatant naujus įrenginius buvo kalbama apie šios linijos nutraukimą. Kaip bebūtų, tokios kalbos nepasitvirtino, o dabar aiškėja ir pirmosios detalės apie „Samsung Galaxy S24 FE“.

Nors šio išmaniojo telefono pristatymą gaubia nežinia, o kai kurie šaltiniai skelbė ir apie galimą jo kūrimo nutraukimą, tačiau tokia informacija, panašu, nepasitvirtino. Dar nepristatytas „Galaxy S24 FE“ buvo aptiktas „Samsung“ programinės įrangos serveriuose.

Čia jis žymimas SM-S721B modelio numeriu, kuris bus skirtas europiniam „Galaxy S24 FE“ modeliui. Tai, kad „Samsung“ įkėlė pirmąją bandomąją „One UI“ vartotojo sąsajos versiją, skirtą šiam telefonui, rodo, kad iki oficialaus įrenginio pristatymo dar yra nemažai laiko.

Anksčiau buvo skelbiama, jog šis išmanusis telefonas gali būti pristatytas tik šių metų pabaigoje, tačiau oficialios informacijos apie tai nėra. Tiesa, kai kurie skelbia, jog „Samsung Galaxy S24 FE“ gali debiutuoti ir šią vasarą. Kaip bebūtų, kompanijos gerbėjams belieka tik laukti oficialių pranešimų iš paties gamintojo.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas