„Samsung“ sustabdė „Galaxy S22“ serijos programinės įrangos atnaujinimą: vartotojai susidūrė su netikėtomis problemomis, paaiškėjo, kas čia vyksta

Lukas Snarskis

2024-05-07, 07:55

0 komentarų

Gerų naujienų sulaukė ir senesnių bendrovės įrenginių turėtojai. Praėjusią savaitę buvo skelbiama, jog „One UI 6.1“ vartotojo sąsajos versija atkeliauja į „Galaxy S21“ ir „Galaxy S22“ serijos išmaniuosius telefonus, o taip pat ir „Galaxy Flip4“ ir „Galaxy Flip3“ bei „Galaxy Fold4“ ir „Galaxy Fold3“ sulenkiamus įrenginius.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Samsung“ sustabdė „Galaxy S22“ serijos programinės įrangos atnaujinimą: vartotojai susidūrė su netikėtomis problemomis, paaiškėjo, kas čia vyksta

Tačiau geras naujienas keičia blogos. „Samsung“ priversti stabdyti „Galaxy S22“ serijos telefonų atnaujinimą, nes paaiškėjo, jog programinėje įrangoje yra klaidų. Skelbiama, jog vartotojai susidūrė su tam tikrais įrenginių sutrikimais – nebeveikia užrakinimo, o taip pat ir jutiklis ekranas.

Ši klaida susijusi tik su „Galaxy S22“ serijos išmaniaisiais telefonais, o informacijos, kad tai turėtų įtakos kitiems bendrovės produktams – nėra. Tiesa, su panašia bėda susiduria ir kai kurie „Galaxy S21“ serijos įrenginių turėtojai, tačiau tai pasitaiko tik pavieniams asmenimis, todėl programinės įrangos atnaujinimas nėra stabdomas.

„Samsung“ pastaruoju metu sulaukia vis daugiau komplimentų dėl spartaus savo išmaniųjų telefonų atnaujinimo, tačiau tokias situacija, kokia įvyko su „Galaxy S22“ serijos įrenginiais, neturėtų įvykti. Panašu, kad gamintojas labiau koncentruojasi į kiekybę, o ne kokybę, kas lemia tam tikras problemas vartotojams.

Kaip bebūtų, „Samsung Galaxy S22“ linijos atnaujinimas kol kas buvo prieinamas tik Pietų Korėjos rinkoje, todėl tikėtina, kad Europoje panašių bėdų kilti neturėtų. Tiesa, šiuo metu dar nėra žinoma, kada šis atnaujinimas pasieks ir europiečius.

„Samsung“ deda didžiules pastangas, jog pasiektų savo užsibrėžtų tikslų, o pagrindinis jų – padaryti „Galaxy AI“ sprendimą prieinamą daugiau nei 100 mln. įrenginių. Tiesa, ne visi modeliai gauna vienodus naujinius. Pavyzdžiui, „Galaxy S21“ linija gauna tik „Circle to Search“ palaikymą.

Skelbiama, jog „Samsung Galaxy Flip3“ ir „Galaxy Fold3“ gaus ir tokias galimybes kaip dirbtinio intelekto generuojamus ekrano užsklandas, tinklalapių apibendrinimą, užrašų apibendrinimą, automatinius šablonus programoje „Samsung Notes“, tiesioginį vertimą į kalbą, vaizdų redagavimo pasiūlymus, generatyvinį AI valdomą redagavimą, vertėjo režimą ir balso transkripciją programoje „Voice Recorder“.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas