Sulenkiamų išmaniųjų telefonų rinkoje konkurencija ir toliau auga: paaiškėjo, kokiomis savybėmis pasižymės naujasis „Infinix Zero Flip“, oficialus debiutas įvyks jau netrukus

Lukas Snarskis

2024-09-17, 14:55

0 komentarų

Tarp populiariausių išmaniųjų telefonų gamintojų pateko naujas vardas – tai Kinijos bendrovė „Transsion“. Pastaroji Kinijos bendrovė valdo tokius prekinius ženklus kaip „Tecno“, „itel“ ar „Infinix“, o kompanijos vardas jau spėjo įsitvirtinti tarp penkių populiariausių gamintojų.

„Aliexpress“ įsibėgėjo išpardavimų maratonas – spauskite čia ir įsigykite populiariausias prekes už rekordiškai žemą kainą
Sulenkiamų išmaniųjų telefonų rinkoje konkurencija ir toliau auga: paaiškėjo, kokiomis savybėmis pasižymės naujasis „Infinix Zero Flip“, oficialus debiutas įvyks jau netrukus

Sulenkiami išmanieji telefonai sulaukia vis daugiau pirkėjų dėmesio, o gamintojai vis dažniau pristato būtent tokius modelius. Prieš keletą dienų tokias naujienas pademonstravo „Tecno“, o savo sprendimą ketina pristatyti ir „Infinix“.

Dar šio mėnesio pabaigoje turėtų būti pristatytas naujasis „Infinix Zero Flip 5G“ atlenkiamas išmanusis telefonas. Nors gamintojas dar nėra paskelbęs, kada įvyks oficialus pristatymas, tačiau dabar internete pasirodė galimos šio įrenginio specifikacijos.

Neoficialiais duomenimis, naujasis „Zero Flip 5G“ atlenkiamas modelis turės 6,7 colių įstrižainės pagrindinį ekraną. Čia bus naudojama Full HD+ raiškos AMOLED panelė su 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Išorinėje įrenginio dalyje – 3,64 colių įstrižainės AMOLED ekranas su 120 Hz atsinaujinimo dažniu.

Išmanusis telefonas turėtų veikti su „MediaTek Dimensity 8020“ procesoriumi ir turės 8 GB operatyviosios (RAM) bei 512 GB vidinės atminties. „Infinix“ naujienos veikimą palaikys 4 590 mAh talpos baterija su 70W greituoju įkrovimu.

„Infinix Zero Flip 5G“ turės 50 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą, o taip pat ir 10,8 MP antrinį objektyvą. Sulenkiamo ekrano viršutinėje dalyje – nedidelis apskritimas, kur bus įmontuota 12 MP raiškos vaizdo jutiklį naudojanti asmenukių kamera. Tiek pagrindinė, tiek ir asmenukių kamera pasiūlys ir 4K filmavimo galimybę su 30 kadrų per sekundę.

Verta paminėti ir tai, jog naujasis „Zero Flip 5G“ turės stereo garsiakalbius, du aukštos kokybės mikrofonus, palaikys DTS, „Hi-Res Audio“. Kalbant apie jungiamumą, jame bus 5G, „Wi-Fi 6“, „Bluetooth 5.3“ ir NFC palaikymą.

Saugumui užtikrinti šoninėje briaunoje bus įmontuotas pirštų atspaudų jutiklis. „Infinix“ įrenginys pirkėjus pasieks su „Android 14“ operacinės sistemos versija ir „XOS 14.5“ vartotojo sąsaja, kuri suteiks ir dirbtinio intelekto galimybes. Išmanusis bus parduodamas juodos ir rožinės spalvų.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas