„Infinix“ pristatė naują vidutinės klasės išmanųjį telefoną su puikiu ekranu ir išskirtiniu suderinamumu „GoPro“ veiksmo kamerų turėtojams

Lukas Snarskis

2024-09-19, 07:15

0 komentarų

Tarp populiariausių išmaniųjų telefonų gamintojų pateko naujas vardas – tai Kinijos bendrovė „Transsion“. Pastaroji Kinijos bendrovė valdo tokius prekinius ženklus kaip „Tecno“, „itel“ ar „Infinix“, o kompanijos vardas jau spėjo įsitvirtinti tarp penkių populiariausių gamintojų.

„Aliexpress“ įsibėgėjo išpardavimų maratonas – spauskite čia ir įsigykite populiariausias prekes už rekordiškai žemą kainą
„Infinix“ pristatė naują vidutinės klasės išmanųjį telefoną su puikiu ekranu ir išskirtiniu suderinamumu „GoPro“ veiksmo kamerų turėtojams

„Transsion“ valdoma „Infinix“ per pastaruosius kelis mėnesius pristatė ne vieną naują produktą, o dabar pristatyti du nauji išmanieji telefonai. Kompanijos atstovai paskelbė apie naująjį „Zero 40 5G“ modelį. Dabar jau žinomos pilnos įrenginio specifikacijos ir, žinoma, kaina.

Išmanusis telefonas turės 6,74 colių įstrižainės AMOLED ekraną su Full HD+ raiška ir 144 Hz atsinaujinimo dažniu. Čia naudojamos panelės maksimalus ryškumas galės pasiekti 1 300 nitų, o viršutinėje dalyje – 50 MP raiškos vaizdo jutiklį naudojanti asmenukių kamera.

Naujasis „Infinix Zero 40 5G“ variantas naudos „MediaTek Dimensity 8200“ mikroschemų rinkinį. Pastarasis įrenginys taip pat turės 12 GB operatyviosios (RAM) ir 256 GB arba 512 GB vidinės atminties. Išmaniojo telefono veikimą palaikys 5 000 mAh talpos baterija

„Infinix“ naująjį savo įrenginį aprūpino 108 MP raiškos vaizdo jutiklius naudojančia pagrindine kamera su optiniu vaizdo stabilizavimu. Telefono nugarėlėje taip pat rasime 50 MP plataus kampo objektyvą ir 2 MP gylio sensorių.

Kitas įdomus papildymas - „GoPro“ režimas, leidžiantis susieti „Zero 40 5G“ su suderinama „GoPro“ kamera ir naudoti telefoną kaip vaizdo ieškiklį bei valdyti fotografavimo režimus tiesiai iš kameros programėlės. Čia taip pat iš anksto įdiegta „GoPro Quik“ programėlė.

Naujasis „Infinix Zero 40 5G“ pirkėjus pasieks su „Android 14“ operacinės sistemos versija ir „XOS 14.5“ vartotojo sąsaja. Gamintojas žada, kad programinės įrangos palaikymas bus tiekiamas du, o saugumo atnaujinimai bus pateikiami tris metus.

Pranešama, jog išmanusis telefonas pirkėjams bus siūlomas rožinės, juodos ir baltos spalvų, o jo kaina prasidės nuo 300 eurų. Tiesa, bent jau kol kas „Zero 40 5G“ modelis bus parduodamas Indijos rinkoje, informacijos apie debiutą Europoje nėra pateikiama.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas