Sunkiai suvokiama „Samsung“ lyderystė: naujausia statistika atskleidžia neįtikėtiną bendrovės pranašumą prieš konkurentus

Lukas Snarskis

2023-03-03, 15:06

0 komentarų

Technologijos niekada nestovi vietoje ir nuolat kinta, tobulėja, o senas pakeičia naujos. Taip yra ir su išmaniaisiais telefonais, kurie per pastaruosius metus žengė didžiulius žingsnius į priekį. Tai lėmė ir sulenkiamų įrenginių atsiradimas, kurie įgauna vis didesnį populiarumą.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Sunkiai suvokiama „Samsung“ lyderystė: naujausia statistika atskleidžia neįtikėtiną bendrovės pranašumą prieš konkurentus

Pietų Korėjos milžinė „Samsung“ yra absoliuti sulenkiamų išmaniųjų telefonų rinkos lyderė. Bendrovės vadovai jau ne vienerius metus pristato „Galaxy Fold“ ir „Galaxy Flip“ serijos modelius, o dabar aiškėja ir praėjusių metų pardavimų rezultatai. Remiantis naujausia informacija, „Samsung“ pardavė net 12 mln. sulenkiamų įrenginių. Ir tai yra netikėtinas rezultatas.

Skelbiama, jog 2022 metais rinkoje buvo parduota 14,2 mln. sulenkiamų išmaniųjų telefonų, o tai reiškia, jog „Samsung“ pardavė net šešis kartus daugiau tokių įrenginių nei visos likusios kompanijos kartu sudėjus. „Oppo“, „Vivo“, „Xiaomi“ ir „Honor“ – visos šios bendrovės atsidūrė „Samsung“ šešėlyje ir sunku tikėtis, kad artimiausiu metu tai galėtų pasikeisti.

Sėkmingai savo sulenkiamus įrenginius pardavinėjanti Pietų Korėjos milžinė neketina sustoti, o jau netrukus planuoja pasiūlyti ir daugiau tokių telefonų. „Samsung“ planuose – keturi įrenginiai, o bene įdomiausias modelis, kurį planuojama pristatyti, yra „Samsung Galaxy Flex“. Šis išmanusis telefonas turėtų dvigubą sulenkimo mechanizmą ir net tris ekranus. Ir nors konkreti sulenkimo schema nėra žinoma, tačiau tai turėtų būti bene labiausiai intriguojantis bendrovės produktas. „Samsung“ šiam modeliui jau yra užpatentavę ne vieną techninį sprendimą.

Dar vienas modelis, kuris artimiausiu metu turėtų papildyti „Samsung“ sulenkiamų įrenginių sąrašą – tai „Galaxy Fold Ultra“. Gamintojas ketina pasiūlyti dar galingesnėmis specifikacijomis aprūpintą sulenkiamą telefoną, o šis modelis galit turėti net ir 4K raiškos ekraną. „Ultra“ modelis gali debiutuoti ir „Galaxy Flip“ serijoje, o čia rastumėme 2K raiškos ekranus. Abiem atvejais, paneles gamintų „Samsung Display“, nors iki šiol buvo naudojamos BOE pagamintos opcijos.

Ketvirtasis modelis – „Galaxy Tab“. Jeigu pirmieji trys variantai yra išmanieji telefonai, tai šis variantas – sulankstoma planšetė. Deja, tačiau šiai dienai apie tokį sprendimą nėra jokios informacijos, todėl labai sunku nuspėti ką „Samsung“ planuoja.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas