Tai oficialu: „OnePlus“ ruošiasi pirmojo savo sulenkiamo telefono pristatymui, aiškėja kada jis pasirodys

Arnas Balčiūnas

2023-03-01, 13:20

0 komentarų

Barselonoje prasidėjo kasmetinė „Mobile World Congress“ technologijų paroda, kurios metu kompanijos pristato naujausius savo produktus. Žinoma, kaip ir kasmet, čia galima pamatyti ir įvairių naujovių ir koncepcinių modelių.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Tai oficialu: „OnePlus“ ruošiasi pirmojo savo sulenkiamo telefono pristatymui, aiškėja kada jis pasirodys

Kinijos kompanija „OnePlus“ prieš keletą dienų pademonstravo „OnePlus 11 Concept“ išmanųjį telefoną, apie kurį plačiau skaityti galite paspaudę čia. Šiandien bendrovė paskelbė ir daugiau naujienų. Kompanijos prezidentas Kinder Liu patvirtino, jog jau netrukus bus pristatytas ir sulenkiamas įrenginys. Apie tai patvirtino ir „OnePlus“ vadovas Pete'as Lau.

„Mūsų pirmasis sulenkiamas telefonas turės „OnePlus“ greičio ir sklandau veikimo patirtį. Tai turi būti pavyzdinis įrenginys, kuris nenustoja dėl sulankstomos formos, pramoninio dizaino, mechaninių technologijų ar kitų aspektų. Norime pristatyti įrenginį, kurio tikslas – pasiekti aukščiausią patirtį šiandieninėje sulankstomų telefonų rinkoje“, - kalbėjo „OnePlus“ prezidentas.

Pranešama, jog pirmasis „OnePlus“ sulenkiamas telefonas savo forma primins knygą, kas reiškia, kad tai turėtų būti kažkas panašaus į „Samsung“ kuriamus „Galaxy Fold“ serijos įrenginius. Žinoma, reikėtų nepamiršti, kad „OnePlus“ priklauso „BBK Electronics“, o šis koncernas valdo „Oppo“, kuri dar visai neseniai pristatė naująjį „Oppo Find N2“.

Tikėtina, kad „OnePlus“ gali pristatyti analogišką produktą kaip ir „Oppo“, tačiau jau su savo prekiniu ženklu. Tai nebūtų pirmas kartas, kada panaudojama analogiška strategija. Kaip bebūtų, „OnePlus“ neatskleidė jokios informacijos apie sulenkiamo telefono galimybes, tačiau jau žinoma kada galima tikėtis jo išleidimo.

Pranešama, jog „OnePlus“ sulenkiamas įrenginys turėtų būti pristatytas antroje 2023 metų pusėje.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas