„Tele2“ tapo geidžiamiausiu technologijų sektoriaus darbdaviu

Artūras Nalivaiko

2019-06-04, 01:00 (atnaujinta 2021-04-27, 00:29)

0 komentarų
„Tele2“ tapo geidžiamiausiu technologijų sektoriaus darbdaviu

Lietuvos technologijų sektoriuje „Geidžiamiausiu darbdaviu 2019“ buvo pripažinta telekomunikacijų bendrovė „Tele2“ – tai paaiškėjo šiandien vykusioje konferencijoje „Personalas“. Operatorius ne tik nugalėjo sektoriaus rinkimuose, bet ir pateko į visos šalies geidžiamiausių darbdavių 20-tuką.

„Mums svarbiausia savo darbuotojams suteikti laisvę priimti sprendimus, teikti drąsiausias idėjas, kurti inovacijas ir tokiu būdu atskleisti savo talentus. Džiaugiamės apdovanojimu, jis rodo, kad judame teisingu keliu“, – sakė Ieva Daugėlienė, „Tele2“ žmogiškųjų išteklių direktorė Baltijos šalims.

Patraukliausios darbovietės rinkimus jau 15-tą kartą rengė „Verslo žinios“, tačiau tik nuo pernai metų „Geidžiamiausias darbdavys“ yra renkamas ne skaitytojų balsavimu, o pagal organizatorių sudarytą metodiką.

Ji remiasi finansiniais, atlyginimų, darbuotojų skaičiaus pokyčio rodikliais, karjeros portalo „cv.lt“ duomenimis, be to, analizuojamas ir bendrovės įvaizdis žiniasklaidoje.

Tačiau šiemet minėta metodika buvo pakoreguota — atsisakyta skirstyti darbdavius į mažuosius ir didžiuosius, o vertinant į galutinį reitingą papuolusias įmones vietoj darbdavių atlyginimų vidurkių buvo vertinamos algų medianos.

Bendrovę kaip „Patraukliausią Lietuvos darbdavį“ vos vakar pripažino ir specialistų paieškos portalas „CVMarket.lt“ – „Tele2“ šiuose rinkimuose pateko į TOP 10-tuką.

Aukštą operatoriaus darbuotojų pasitenkimą darbu rodo ir tarptautiniai reitingai. Pagal „Aon Hewitt“ metodiką atliktuose tyrimuose operatorius geriausiu metų darbdaviu Baltijos šalyse buvo pripažintas net dukart.

Šiuo metu „Tele2“ dirba 608 darbuotojai, bendrovė valdo 70 verslo ir privačių klientų aptarnavimo salonų. Operatoriaus paslaugomis naudojasi 1,9 mln. klientų.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas