„TP Vision“ 4 EISA apdovanojimai už „Philips“ televizorius ir garso produktus

Pranešimas spaudai

2023-08-23, 08:50

0 komentarų

„TP Vision“ vėl pelnė išskirtinį profesionalų pripažinimą už nepaprastai sėkmingą „Philips Ambilight“ televizoriaus ir „Philips“ garso produktų kūrimo kampaniją. Kompanija laimėjo keturis prestižinius 2023-2024 m. EISA apdovanojimus.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„TP Vision“ 4 EISA apdovanojimai už „Philips“ televizorius ir garso produktus

Apdovanojimai parodo vienintelio „A“ klasės CE prekės ženklo Europoje „Philips TV & Sound“ poziciją – bendrovė toliau investuoja į visus savo technologijų tyrimus ir plėtrą, produktų kūrimą ir dizainą.

„Ambilight“ televizoriai užima unikalią ir sėkmingą poziciją rinkoje dėl išskirtinės vaizdo ir garso kokybės, naujoviškų technologijų, išskirtinio europietiško dizaino ir unikalaus įtraukiančio „Ambilight“ efekto derinio. Tai įvertino ir EISA ekspertai.

„Philips“ OLED televizorius ir vėl laimi aukščiausios klasės televizorių rinkoje, tačiau „The One“ modelis „8818 LCD Ambilight“ taip pat įrodė „Ambilight“ televizorių kokybę, laimėdamas „EISA šeimos televizoriaus 2023-2024“ apdovanojimą už vartotojui lengvai suprantamą didelio našumo PQ ir SQ ir su visomis pagrindinėmis funkcijomis.

Pripažinimo sulaukė ir „Philips“ garso produktų linija, ypač „Fidelio“ prekės ženklo aukščiausios kokybės gaminiai. EISA pripažino nuolatinę pažangą „Philips Fidelio“ garso produktų ir ausinių gamyboje, skirdama 2023–2024 m. apdovanojimus naujoms belaidėms „Fidelio L4“ ausinėms ir naujiems „Fidelio T2 TWS“ ausinių modeliams.

Vaizdo ir garso ekspertų asociacijos EISA apdovanojimai yra didžiausias AV (audio-video) pramonės kolegų pripažinimas. Per pastaruosius 41 metus organizacija atrinko pačius geriausius televizijos, vaizdo ir garso produktus – visa tai išskirtinai vertina EISA 59 ekspertų ir technologijų guru žiuri iš labiausiai gerbiamų specializuotų technologijų leidinių iš 30 pasaulio šalių.

EISA geriausieji vaizdo ir garso produktai 2023/24

OLED

Skirdami „EISA geriausiai perkamo OLED televizoriaus 2023–2024 m.“ apdovanojimą „55OOLED818“ teisėjai sakė:

„Dėl puikaus vaizdo našumo ir piniginei palankios kainos „55OLED818 OLED“ televizorius pranoksta visus konkurencingoje vidutinės klasės rinkoje. Remiantis ankstesnių 8 serijos prekės ženklo modelių sėkme, šis naujas rinkinys demonstruoja „Philips“ P5 procesoriaus, „Ambilight“ sistemos, vartotojo sąsajos ir kitus patobulinimus. Tai puikus televizorius su 4K HDR turiniu, pasižymintis puikiu šviesos valdymu ir kontrastu bei sumaniu tonų atvaizdavimu, o HD raiška yra efektyviai patobulinta. Kaip ir tikimasi iš „Philips“ ekrano, siūloma daugybė vaizdo koregavimų, kad būtų galima suderinti „55OLED818“ vaizdus, ​​ir gerai įvertinti išankstinius nustatymus, kad būtų lengviau naudoti. „Google TV“ išmanieji įrenginiai, HDMI 2.1 jungtis ir įspūdinga integruota garso sistema užbaigia laimėjimo pasiūlymą.“

„The One“

Pasirinkę „The One“ (55PUSPUS8818) „EISA šeimos televizoriumi TV 2023/24“, teisėjai pripažino:

„Šis „Philips“ 55 colių „Ambilight“ LCD televizorius „mato“ jūsų svetainę ir jam tai pavyksta dėl S-IPS skydelio, kuris palaiko plataus žiūrėjimo kampą ir įspūdingą, ryškų vaizdą, kurio nesutrikdo net aplinkos šviesa. Šiam ikoniniam prekės ženklui priskiriamas „55PUS8818“ yra universalus namų pramogų rinkinys, puikiai tinka dėl 2x40 W garso, kelių formatų HDR valdymo, žaidimų kreditų ir daug turinio turinčios „Google TV“ išmaniosios platformos. Yra net DTS Play-Fi integracija, leidžianti televizoriui tapti kelių kambarių garso sistemos dalimi arba atlikti centrinio kanalo funkcijas nustatant erdvinį garsą. Elegantiškas „Philips“ stilius taip pat nusipelno pagyrimų, tačiau būtent „55PUS8818“ vaizdo kokybė ir prieinama kaina patvirtina mūsų sprendimą.“

Geriausios belaidės ausinės 2023/24 m.


Pripažindami išskirtines belaidžių ant ausų uždedamų ausinių „Philips Fidelio L4“ savybes ir skirdami „EISA geriausiai perkamų belaidžių ausinių 2023/24” apdovanojimą, teisėjai sakė:

„Philips Fidelio L4“ yra geriausias kasdienis arkliukas: stilingas, patogus, turintis visas funkcijas ir palaimintas puikia garso kokybe iš 40 mm grafenu padengtų dinaminių tvarkyklių. Bendrovės pavyzdinės ausinės, kurių dizainas prailgina klausymosi seansą dėl minkštų ausinių, Muirhead odinės galvos juostos ir lengvo lydinio korpuso. Adaptyvusis AnC, panaudojantis strategiškai išdėstytų mikrofonų kvartetą, apsaugo nuo nepageidaujamo garso ir dar labiau pagerina „Fidelio L4“ aukštos kokybės „Bluetooth“ ryšį (kodeko parinktys LDAC, AAC, SBC ir LC3 suteikia universalumo). Kitos aukščiausios kokybės funkcijos apima kelių taškų „Bluetooth“, greito susiejimo technologiją, USB-C jungtį ir baterijos veikimo laiką iki 50 valandų su greito įkrovimo funkcija. Tai fantastiškas universalus „Philips“ paketas.“

Geriausios In-Ear ausinės 2023/24 m.

Vienoje konkurencingiausių kategorijų teisėjai išskyrė naująsias „Philips T2 TWS“ ir, skirdami joms „EISA geriausių į ausis įstatomų ausinių 2023/24“ apdovanojimą, komentavo:

„Drąsus pirmtako patobulinimas, „Fidelio T2“ yra mažesnės formos, bet pagerintos garso kokybės ir paprastos naudotis. Dviejų krypčių akustinis dizainas pagrįstas grafenu padengta elektrodinamine tvarkykle, kiekvienoje kapsulėje yra trys mikrofonai, užtikrinantys efektyvų aktyvaus triukšmo slopinimą ir balso aptikimą. Jos taip pat yra patogioss ir suformuotos taip, kad tvirtai priglustų prie ausies vidaus, o „Philips“ trijų taškų „užraktas“ suteikia ramybę – niekada jų nepamesite eidami ar keliaudami. Raktas į šio tikro belaidžio ryšio patrauklumą – šis modelis yra suderinamas su „Amazon Alexa“, „Apple Siri“ ir „Google Assistant“ bei pasižymi ypač greita sąsaja. Įkrovimo laikas taip pat yra trumpas, reikia tik 15 minučių vienai valandai žaidimo. Įrangą papildo naujausias „Bluetooth“ mikroschemų rinkinys, skirtas didelės raiškos klausymuisi.“

Tiek 55 colių „OLED818“, tiek 55 colių „PUS8818“ yra parduodami visoje Europoje, o Jungtinėje Karalystėje bus pristatyti rugsėjį. „Philips Fidelio L4“ ir „Philips T2“ bus pristatyti 2023 m. rugsėjo mėn.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas