„Ulefone“ pristatė naująjį „Note 18 Ultra“ modelį: puikus pasirinkimas tiems, kurie ieško nebrangaus telefono su 5G palaikymu ir talpia baterija

Lukas Snarskis

2024-05-17, 17:15

0 komentarų

Kinijos kompanija „Ulefone“ savo asortimente turi ne vieną itin atsparų išmanųjį telefoną. Bendrovė yra gerai žinoma dėl puikiomis atsparumo savybėmis aprūpintų įrenginių, tačiau retkarčiais galime išvysti ir paprastesnių modelių.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„Ulefone“ pristatė naująjį „Note 18 Ultra“ modelį: puikus pasirinkimas tiems, kurie ieško nebrangaus telefono su 5G palaikymu ir talpia baterija

„Ulefone“ dabar pristato dar vieną naują išmanųjį telefoną – tai „Ulefone Note 18 Ultra“, kuris bus prieinamas už maždaug 150 eurų ir pasiūlys dėmesio vertas savybes. Tarp jų – 5G ryšio palaikymas, aukštos raiškos kameros nugarėlėje ir talpi baterija.

Išmanusis telefonas aprūpintas 6,78 colių įstrižainės ekranu su Full HD+ raiška, o viršutinėje jo dalyje rasime nedidelį apskritimą, kur įmontuota 32 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių kamera. Verta paminėti ir tai, jog priekinė įrenginio dalis apsaugota „Corning Gorilla Glass“ apsauginiu stiklu.

„Ulefone Note 18 Ultra“ veiks su „MediaTek Dimensity 720“ procesoriumi bei pasiūlys 5G ryšio technologijos palaikymą. Gamintojas atkreipia dėmesį į tai, jog šis lustas leis mėgautis ne tik naujos kartos ryšiu, bet ir puikiu telefono veikimu. Čia taip pat rasime iki 12 GB operatyviosios (RAM) ir 256 GB vidinės atminties.

Šios „Ulefone“ naujienos nugarėlėje – dvi kameros. Pagrindinė jų aprūpinta 50 MP raiškos vaizdo jutikliu su f/1.95 diafragma. Čia naudojamas „Samsung ISOCELL GN1“ sensorius. Antroji kamera – taip pat 50 MP raiškos, tačiau tai bus plataus kampo objektyvas.

Įrenginio veikimą palaikys 5 450 mAh talpos baterija su 18W įkrovimo galimybe. „Note 18 Ultra“ pirkėjams bus prieinamas juodos, baltos arba pilkos spalvų. Nesunku pastebėti, jog nugarėlė taip pat yra padengta ir specialiu raštu.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas