Vasario mėnesis bus itin karštas: išmanieji telefonai, kurie bus pristatyti antrąjį 2022 metų mėnesį

Lukas Snarskis

2022-01-24, 15:45 (atnaujinta 2022-11-29, 09:06)

0 komentarų
Vasario mėnesis bus itin karštas: išmanieji telefonai, kurie bus pristatyti antrąjį 2022 metų mėnesį

Niekam ne paslaptis, jog technologijų pasaulis niekada nesustoja. Ne išimtis, ir išmaniųjų telefonų rinka, kurioje jau artimiausiu metu išvysime nemažai naujienų.

2022 metai prasidėjo itin aktyviai, o išmaniųjų telefonų gamintojai jau spėjo pristatyti nemažai naujienų. Tačiau traukinys nestoja ir vasario mėnesį sulauksime dar daugiau dėmesio vertų produktų. Jau netrukus išvysime naujienas iš „Redmi“, „Realme“, „Vivo“, „Samsung“ ir galimai iš „Apple“ atstovų. Kviečiame pažvelgti į tai kas mūsų laukia.

„Redmi K50“ serija

Dukterinė „Xiaomi“ kompanija jau kuris laikas ruošia naujuosius „K50“ serijos išmaniuosius telefonus, o šiemet jų turėtų debiutuoti bent keturi – tai „Redmi K50“, „K50 Pro“, „K50 Pro+“ ir „K50 Gaming Edition“. Nors šie įrenginiai dažniausiai būna pasiekiami tik Kinijos rinkoje, tačiau vienaip ar kitaip pasiekia ir Europą. Dažniausiai gamintojas juos pasiūlo su kiek kitokiu pavadinimu.

Tikėtina, kad „Redmi K50“ serijos produktai bus aprūpinti 120W greituoju įkrovimu, visaip kaip ir „Xiaomi 12“. Telefonuose turėtų būti naudojami „Qualcomm“ bei „Mediatek“ procesoriai, o galingiausi modeliai turės ir naująjį „Snapdragon 8 Gen 1“ lustą.

Jau yra žinoma, kad šie išmanieji telefonai bus pristatyti vasario mėnesį, tačiau tiksli data – nėra žinoma.

„Realme GT Neo3“

Itin sparčiai auganti kompanija „Realme“ ir toliau nestabdo. Įdomiomis naujienomis stebinusi sausio mėnesį, naujieną ruošia ir vasarį. Nors tiksli data nėra žinoma, tačiau kitą mėnesį mes išvysime „Realme GT Neo3“ išmanųjį telefoną.

Su šiuo produktu gamintojas bandys pasiūlyti geriausią kainos ir kokybės santykį. Pranešama, kad „GT Neo3“ bus aprūpintas „Mediatek Dimensity 8000“ procesoriumi bei pasižymės 6,5 colių įstrižainės ekranu su 120 Hz atsinaujinimo dažniu.

Išmaniojo telefono nugarėlėje rasime tris kameras, o pagrindinė jų turės 64 MP raiškos vaizdo jutiklį. „Realme GT Neo3“ nugarėlėje taip pat rasime ir dvi 2 MP sensoriais aprūpintus objektyvus. Pranešama, kad šios „Realme“ naujienos kaina gali siekti maždaug 280 eurų.

„Vivo NEX5“

Kinijos kompanijos „Vivo“ atstovai jau patvirtino, jog „NEX5“ modelis bus pristatytas jau vasarį. Deja, tačiau tiksli išleidimo data išlieka nežinoma. Kaip bebūtų, jau yra žinomos pagrindinės šio flagmano specifikacijos.

„Vivo NEX5“ turėtų pasižymėti maždaug 7 colių įstrižainės ekranu su 2K raiška. Išmanusis telefonas veiks su „Qualcomm Snapdagon 8 Gen 1“ procesoriumi bei turės 5000 mAh talpos bateriją su 80W greituoju įkrovimu.

Vertėtų prisiminti ir tai, jog „Vivo“ su šios serijos modeliais dažnai pasiūlo ir itin inovatyvių sprendimų, tačiau kol kas apie tai jokios informacijos.

„iPhone SE3“

Kalbos apie planuojamus pristatyti „Apple“ išmaniuosius telefonus pasirodo itin anksti. Apie tai, jog „iPhone SE3“ modelis gali debiutuoti pradėta visai neseniai ir daugelis tikisi, kad šis įrenginys bus pristatytas jau vasarį. Kaip bebūtų, tikriausiai, nelabai kas nustebtų jei šio įrenginio kitą mėnesį taip ir neišvystume.

Gerokai pigesnis „Apple“ išmanusis telefonas turėtų išlikti analogiško dizaino kaip ir jo pirmtakas, tačiau pasikeitimų rasime techninėje jo dalyje. Skelbiama, jog 4,7 colių įstrižainės ekranu aprūpintas modelis veiks su „Apple A15 Bionic“ procesoriumi bei palaikys 5G ryšio galimybę.

„Samsung Galaxy S22“ serija

Sausio mėnesį „Samsung“ pristatė „Galaxy S21 FE“ išmanųjį telefoną, o jau vasario pradžioje debiutuos ir 2022 metų flagmanai. Gamintojas jau patvirtino, kad pristatymas įvyks vasario mėnesį, o naujausia informacija rodo, jog renginys bus surengtas vasario 9 dieną.

Šiemet, kaip ir anksčiau, „Samsung“ ketina pristatyti tris „Galaxy S22“ serijos išmaniuosius telefonus. Mus ir vėl pasieks „Samsung Galaxy S22“, o taip pat ir „Galaxy S22+“ bei „Galaxy S22 Ultra“. Internete apie šiuos įrenginius kalbama jau kuris laikas, o visai neseniai paaiškėjo ir kiek jie gali kainuoti Europoje. Apie tai skaityti galite paspaudę čia.

Tai yra karščiausi vasario mėnesio pristatymai, tačiau toli gražu ne viskas, kas turėtų debiutuoti jau kitą mėnesį. Savo pristatymus rengs ir ZTE bei „Lenovo“ atstovai, kurie ketina pristatyti žaidimams skirtus flagmanus.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas