„Vivo“ dukterinė bendrovė ruošiasi sudrebinti telefonų rinką: paaiškėjo, kada debiutuos itin galingas „iQOO 12“ flagmanas

Lukas Snarskis

2023-10-26, 07:46

0 komentarų

Išmaniųjų telefonų gamintojai jau kuris laikas ruošia naujausius savo flagmanus. Daugelis jų galingiausius savo modelius ketina pristatyti šių metų pabaigoje arba jau 2024 metų pradžioje. Ant didžiosios scenos ruošiasi ir „iQOO“ atstovai.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Vivo“ dukterinė bendrovė ruošiasi sudrebinti telefonų rinką: paaiškėjo, kada debiutuos itin galingas „iQOO 12“ flagmanas

Dukterinė bendrovės „Vivo“ įmonė „iQOO“ ruošiasi pristatyti naująjį „iQOO 12“, kuris veiks su vakar pristatytu „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3“ procesoriumi. Informacijos apie šį flagmaną jau buvo pasirodę ir anksčiau, tačiau dabar tapo aiški oficiali jo išleidimo data.

Kompanijos atstovai išplatino pranešimą, kuriame atskleidė, jog naujasis „iQOO“ flagmanas debiutuos jau lapkričio 7 dieną. Tiesa, šis pristatymas bus skirtas tik Kinijos rinkai, o vėliau žadamas ir tarptautinis debiutas. Verta paminėti, jog bendrovės atstovai neatskleidė ir šis išmanusis pasieks ir Europą.

Remiantis naujausia informacija, „iQOO 12“ serijos išmanieji telefonai turėtų būti aprūpinta 64 MP teleobjektyvu. Čia turėtų būti naudojamas „OmniVision 64B“ sensorius, kuris pasiūlys 3x optinio priartinimo galimybę, o taip pat ir optinį vaizdo stabilizavimą.

„iQOO 12“ taip pat turės ir 50 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą. Čia ir vėl bus naudojamas „OmniVision“ sensorius, kuris pasiūlys optinį vaizdo stabilizavimą. Trečioji šio išmaniojo telefono kamera – 50 MP plataus kampo objektyvas. Teigiama, kad čia bus panaudotas „Samsung ISOCELL JN1“ sensorius.

Deja, tačiau daugiau informacijos nėra pateikiama. Kaip jau minėjome, oficialus „iQOO 12“ pristatymas įvyks jau lapkričio 7 dieną, o tuomet paaiškės ir visa informacija apie šį išmanųjį telefoną.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas