Vos atšaukusi „Galaxy Note“ seriją, „Samsung“ žada ją sugrąžinti - kodėl?

Leonardas Sindaravičius

2021-06-03, 08:15

0 komentarų
Vos atšaukusi „Galaxy Note“ seriją, „Samsung“ žada ją sugrąžinti - kodėl?

Prieš pat pasirodant „Galaxy S21“ išmaniųjų telefonų šeimai, ėmė sklisti gandai, jog „Samsung“ nutrauks „Galaxy Note“ serijos gamybą. Nors gandai virto realybe, dabar pranešama, kad didžiųjų išmaniųjų serija sugrįš į parduotuves, tuo pačiu atskleidžiant, kodėl vienas populiariausių „Android“ telefonų buvo panaikintas iš rinkos.

Pasak „Twitter“ vartotojo @FrontTron, Pietų Korėjos technologijų milžinė sugrąžins „Note“ telefonų modelius dėl to, kad juos pakeisti turėjęs „S21 Ultra“ su „S Pen“ nepateisino kompanijos lūkesčių. Pastarojo modelio pardavimai buvo gerokai žemesni, nei „Samsung“ tikėjosi, tad kompanija svarsto „Galaxy Note“ sugrąžinimą jau kitąmet. „Twitter“ paskleista informacija nėra visiška naujiena - anksčiau šiais metais įmonė ir pati paskelbė atkursianti šią išmaniųjų telefonų seriją 2022-aisiais.

„Galaxy S21 Ultra“ nepatenkino ne tik kompanijos, bet ir „Note“ išmaniųjų telefonų fanų lūkesčių - vienas didžiausių trūkumų yra lizdo „S Pen“ laikymui nebuvimas. Taip pat „S21 Ultra“ neturi „Bluetooth“ palaikymo „S Pen“ - tai reiškia, kad išmanusis nesuteikia tokio sklandaus valdymo gestais, kokį siūlo šiek tiek senesnis „Galaxy Note 20 Ultra“.

Manoma, kad „Samsung“ laikysis ir dizaino kalbos, panašios į „Galaxy Z Fold 3“, tačiau taip pat be angos „S Pen“ laikymui. Šios spėlionės nėra patvirtintos, tad norint sužinoti daugiau teks palūkėti iki sekančio „Unpacked“ renginio.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas