„WhatsApp“ programėlė gali pasipildyti fantastiška galimybe: naudotojams suteiktų dar daugiau patogumo, sužinokite, kas keistųsi

Lukas Snarskis

2024-04-23, 07:55

0 komentarų

„WhatsApp“ yra viena populiariausių susirašinėjimo programėlių pasaulyje, turinti daugiau nei 2 milijardus aktyvių vartotojų. Tai tapo labai gera priemone pokalbiams.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„WhatsApp“ programėlė gali pasipildyti fantastiška galimybe: naudotojams suteiktų dar daugiau patogumo, sužinokite, kas keistųsi

Kompanijos „Meta“ valdoma aplikacija nuolat sulaukia naujų funkcijų. Dar kovo mėnesio pradžioje buvo pasiūlytos naujos teksto formatavimo parinktys, o prieš kelias savaites patobulinta ir nuotraukų bei vaizdo įrašų siuntimo galimybė.

„Android“ išmaniųjų telefonų turėtojai, kurie naudojasi „WhatsApp“, netrukus gaus daugiau galimybių rūšiuojant savo pamėgtus kontaktus. Čia bus galima pridėti, pašalinti ir pertvarkyti esančius kontaktus, kad juos būtų galima lengviau ir greičiau pasiekti.

Tokia galimybė sumažintų poreikį slinkti žemyn, kai reikia parašyti žinutę žmogui, su kuriuo reguliariai bendraujate. Tai taip pat labai patogu balso ir vaizdo skambučiams.

Tačiau yra viena didelė išlyga - ši funkcija dar tik kuriama, todėl ji neprieinama net beta bandytojams. Tikėtina, kad praeis nemažai laiko, kol naujasis skirtukas pasieks „WhatsApp“ naudotojus, tačiau, panašu, pirmiausia jis gali patekti į „Android“ operacinei sistemai skirtą programėlės versiją.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas