„WhatsApp” šiandien nustojo veikti milijonuose įrenginių

Ignas Petrikonis

2020-02-03, 01:00 (atnaujinta 2023-03-04, 18:14)

0 komentarų
„WhatsApp” šiandien nustojo veikti milijonuose įrenginių

„WhatsApp” susirašinėjimo programėlė nustojo veikti milijonuose Android ir iOS prietaisų, kuriuose veikia senesnė operacinė sistema. Kompanija „Forbes” žurnalistams teigė, tokiu žingsniu siekianti apsaugoti vartotojus.

Nuo vasario 1 dienos aplikacija tapo nepasiekiama telefonuose su Android 2.3.7 ar senesne operacine sistema bei „iPhone”, kurių programinės įrangos versija yra iOS 8 ar senesnė.

Vis dėlto toks „WhatsApp” sprendimas nebuvo spontaniškas - apie šiuos planus buvo paskelbta dar 2017 metais.

„Kadangi daugiau nebekuriame produkto šioms operacinėms sistemoms, kai kurios funkcijos gali nustoti veikti bet kada. Norėdami suteikti geresnę naudojimo patirtį, rekomenduojame atnaujinti išmaniojo Android ar iOS telefono operacinę sistemą į naujausią versiją”, — taip buvo rašoma „WhatsApp” tinklaraštyje.

„Facebook” priklausanti susirašinėjimo paslauga pranešė pasitraukimą iš „Blackberry 10” 2016 metais, o 2019 metais sekė ir išėjimas iš „Windows Phone”.

„Annie” duomenimis, „WhatsApp” buvo trečia daugiausiai atsisiųsta apliakcija per visą praėjusį dešimtmetį.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas