„Xiaomi 15 Ultra“ bus dar įspūdingesnis nei jo pirmtakas: aiškėja, kokiomis savybėmis pasižymės įspūdinga kamerų sistema, žinomos ir kitos flagmano specifikacijos

Lukas Snarskis

2024-10-06, 10:55

0 komentarų

„Xiaomi 15“ serijos išmanieji telefonai turėtų veikti su rudenį pasirodančiu „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 4“ procesoriumi. Teigiama, kad šį mikroschemų rinkinį naudos visi serijos įrenginiai – tai „Xiaomi 15“, „Xiaomi 15 Pro“ ir „Xiaomi 15 Ultra“.

Prasideda didieji „ALIEXPRESS“ rudens išpardavimai - taikomos nuolaidos net iki 60%, spauskite čia ir raskite geriausius pasiūlymus!
„Xiaomi 15 Ultra“ bus dar įspūdingesnis nei jo pirmtakas: aiškėja, kokiomis savybėmis pasižymės įspūdinga kamerų sistema, žinomos ir kitos flagmano specifikacijos

Dabar pasirodė naujos informacijos apie „Xiaomi 15 Ultra“ išmanųjį telefoną. Šio modelio pirmtakas debiutavo dar vasario mėnesį, o jo atnaujinimo turėtumėme sulaukti panašiu metu kitąmet. Dabar pasirodė įrenginio dizaino maketai.

Kaip galite matyti iš žemiau pateikiamos nuotraukos, „Xiaomi 15 Ultra“ atrodys labai panašiai kaip ir „14 Ultra“ variantas. Didžiausias skirtumas – kiek kitoks kamerų išdėstymas. Naujasis modelis turės vieną objektyvą viršuje ir tris apačioje.

Viršuje esanti kamera veikiausiai naudos 200 MP raiškos periskopinį teleobjektyvą. „Xiaomi“ čia veikiausiai panaudos „Samsung ISOCELL HP9“ jutiklį, kuris naudojamas „Vivo X100 Ultra“ telefone. Po juo – 1 colio pagrindinė kamera. Čia turėtų būti panaudotas 50 MP raiškos „Sony LYT-900“ sensorius su optiniu vaizdo stabilizavimu.

Likusios kameros veikiausiai išliks tokios pačios kaip ir „Xiaomi 14 Ultra“ išmaniajame telefone. Tai reiškia, kad čia rasime plataus kampo kamerą, o taip pat ir teleobjektyvą. Abu šie objektyvai turėtų naudoti 50 MP raiškos „Sony IMX858“ sensorių. Žinoma, prieš šios kamerų sistemos kūrimo prisidės ir „Leica“.

Kalbant apie kitas „Xiaomi 15 Ultra“ specifikacijas, išmanusis telefonas veiks su „Snapdragon 8 Gen 4“ procesoriumi ir turės iki 24 GB operatyviosios (RAM) atminties. „Xiaomi“ flagmano veikimą turėtų palaikyti net 6 200 mAh talpos baterija, o pirkėjus šis įrenginys pasieks su „Android 15“ operacine sistema ir „HyperOS 2.0“ vartotojo sąsaja.

Neoficialiais duomenimis, „Xiaomi“ flagmanas turės 2K raiškos ekraną su šiek tiek užlenktomis kraštinėmis. Po ekranu bus montuojamas ultragarsinis pirštų antspaudų jutiklis, kuris užtikrins ne tik saugumą, bet ir veiks itin greitai.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas