„Xiaomi“ beveik trijų metų senumo flagmanui išleido „Android Pie“ atnaujinimą

Lukas Snarskis

2019-07-25, 01:00 (atnaujinta 2021-04-27, 00:30)

0 komentarų
„Xiaomi“ beveik trijų metų senumo flagmanui išleido „Android Pie“ atnaujinimą

Visi puikiai žinome, jog didžiausia „Android“ išmaniųjų telefonų problema – operacinės sistemos atnaujinimai. Dauguma gamintojų labai vangiai pateikia atnaujinimus, o ypatingai retai sulaukiame naujesnės „Android“ versijos. Tačiau „Xiaomi Mi 6“ išmanųjį galima laikyti labai didele išimtimi iš taisyklės.

2017 metais išleistas įrenginys buvo pristatytas su „Android 7.1.1 Nougat“ operacinės sistemos versija, o dabar jau sulaukė ir naujausios, devintos versijos, atnaujinimo. Nesunku suprasti, kad tai jau antrasis didysis operacinės sistemos atnaujinimas, kurio sulaukė šio telefono turėtojai.

Pranešama, jog „Xiaomi Mi 6“ turėtojai sulaukė MIUI atnaujinimo į 10.4.1.0 versiją, o šis naujinimas užima 1,6 GB. Jeigu turite šį išmanųjį telefoną, tačiau dar nesulaukėte šios naujienos – teks palaukti. Kaip ir įprasta, „Android“ atnaujinimai visus serijos telefonus pasiekia per keletą dienų, todėl tikėtina, jog iki šios savaitės pabaigos „Android 9.0 Pie“ pasieks ir Jūsų prietaisą.

„Xiaomi Mi 6“ yra vienas geriausių kinų gamybos flagmanų, kuris turi labai gerą dizainą, patogią vartotojo sąsają, jis nėra per didelis, bei turi tikrai neblogą kamerą. „Mi 6“ modelis, mūsų nuomone, yra idealus „aukso viduriukas“ paprastam vartotojui, kuriam reikia tiesiog gero telefono ir svarbiausia – šis flagmanas šiandien yra pasiekiamas praktiškai kiekvienam, nes internetinėse parduotuvėse jis kainuoja maždaug 390 eurų, o jeigu ketinate jį įsigyti – tai padaryti galite čia.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas