„Xiaomi“ nustebino nė 100 eurų nekainuojančio telefono turėtojus: jau dabar galite išbandyti karščiausią bendrovės naujieną, tačiau tam yra speciali sąlyga

Arnas Balčiūnas

2024-01-01, 11:31

0 komentarų

Pastaruosius mėnesius internete vis dažniau buvo kalbama apie „Xiaomi“ planus pristatyti naują operacinę sistemą. Nors Kinijos milžinė į tokias kalbas nereagavo, tačiau spalio pabaigoje viskas apsivertė aukštyn kojomis, kuomet bendrovės vadovas Lei Junas oficialiai pristatė naująją „HyperOS“ vartotojo sąsają.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Xiaomi“ nustebino nė 100 eurų nekainuojančio telefono turėtojus: jau dabar galite išbandyti karščiausią bendrovės naujieną, tačiau tam yra speciali sąlyga

Naujoji „HyperOS“ nebus visiškai nauja platforma – ji sukurta „Android Open Source Project“ pagrindu bei sujungta su „Xiaomi“ plėtojama daiktų interneto platforma „Vela“. Nesunku nuspėti, jog ši vartotojo sąsaja netrukus pakeis daugelio pamėgta MIUI.

„Xiaomi“ po truputį atnaujina savo išmaniuosius telefonus, jog jie galėtų veikti su naująja „HyperOS“ vartotojo sąsaja, o ji jau prieinama ir kai kuriems bendrovės įrenginiams Europoje, o plačiau apie tai skaityti galite paspaudę čia. O dabar Kinijos bendrovė pateikė ir staigmeną.

Dauguma išmaniųjų telefonų, kurie sulauks „HyperOS“ atnaujinimo yra bent jau vidutinės klasės, tačiau, panašu, gamintojas padarė ir išimtį. „HyperOS Pilot Tester“ programos dalyviai jau gali įdiegti šią vartotojo sąsajos versiją į „Redmi 12C“ išmaniuosius telefonus, kurie debiutavo 2023 metų pradžioje.

Pranešama, jog mažiau nei 100 eurų kainuojančiam „Redmi“ išmaniajam telefonui skirtas atnaujinimas užima maždaug 4,2 GB vietos ir yra žymimas OS1.0.2.0.UCVMIXM serijos numeriu. Negana to, čia naudojama „HyperOS“ versija sukurta naudojant „Android 14“ platformos variantą, o kartu su naujiniu atkeliauja ir gruodžio mėnesio saugumo papildinys.

Norėdami įsidiegti šį atnaujinimą – jūs turite būti „HyperOS Pilot Tester“ programos dalyvis. Jeigu esate prisijungę prie šios programos, tuomet atnaujinimą rasite specialioje „HyperOS Downloader“ aplikacijoje. Tiesa, dėl didžiulio susidomėjimo, jums gali šiek tiek palaukti, kol galėsite išbandyti šią „Xiaomi“ naujieną.

Kaip bebūtų, šis atnaujinimas netrukus turėtų būti prieinamas ir visiems „Redmi 12C“ išmaniojo telefono turėtojams. Norėdami pasitikrinti ar jo sulaukėte – turite nukeliauti į telefone esantį nustatymų langą ir ten susirasti „Apie telefoną“ punktą. Tuomet spauskite „Programinės įrangos naujinimas“. Jeigu vis dėlto atnaujinimo dar nematyti – vadinasi jums teks palaukti dar keletą papildomų dienų.

Kalbant apie patį atnaujinimą, jis turėtų pasiūlyti ne tik naująją „HyperOS“, bet ir pagerinti sistemos optimizaciją bei pasiūlyti žymiai geresnę vartotojo patirtį nei anksčiau. Kartu su šiuo atnaujinimu į jūsų išmanųjį telefoną atkeliaus ir gruodžio mėnesio „Android“ saugumo papildinys.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas